annesinin aşkları üçüzlerim dünyaya geldi....:)

kızlar 8 mayısta oğlum dünyaya geldi,40+1 de doğdu,şu an 17 günlük.onu çok seviyorum fakat beni çok yoruyor özellikle geceleri.uyumak bilmiyor 20 dakikada bir uyanıyor eğer 2 saat aralıksız uyursa kendimi şanslı sayıyorum.Üstelik anne sütü emiyor altı temiz ve buna rağmen uyumuyor.Sizin bebekleriniz kaç günlük ve gündüz ve gece kaç saat uyuyorlar? çok ağlıyorum çok üzülüyorum lütfen cevap?

Ozicim çokkkkkkkk tebrik ederim sağlıcakla büyüsünler inşallah.
ısimlerini ne koydunuz cnm?

Ayyy şimdi takviminden gördüm harika isimler :))))))

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun canım
çok şaşırdım yeni evliler topiğinde görüşüyorduk
hamile olduğunu duymuştum ama bebişlerinin 3 olduğunu
yeni öğrendim
tebrikler canım.

Hayırlı olsun bebişlerrr. opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canımmm en son doğuma gideceğini ayzmıştın ö m den şimdi çoks evindim okuyunca heyecanlandım nasılsınız ne yaptınız çok emrak ediyorum . uamrım her şey oylundadır alışmıştır miniklerimizz

sagol canım...1 ayları dolmak üzere işte...genel olarak iiyiler...uyku düzenleri falan yolunda...sütüm yetmiyor haliyle mama takviyesi yapıyoruz....alıştık birbirimize....biraz yorucu oluyor ama güzel yorgunluk bunlar....senin yaramazlar napıyor?...

canım maşallah ne kadar güzel 3 tane fıstıgın var
reklamlarda üçüzler çıkıyor ya bayılıyorum onlara seninkilerde onlar gibi olucak ne güzel

Maşaallah

Anneli babalı, sağlıkla, güzel günlerde büyütün.

Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…