Anneşime ördüğüm paspas....

gxuxlsu

sifaa nın yazdığından :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
3.119
4
[/URL][/IMG] ördümm bitirdimm alkisalkisalkis bi baktımm sarı ipten daha bi sürü var tühh biraz daha örecektim ama sökmek zor şimdiii...:çok üzgünüm:

çok güzel canım ellerine sağlık güle güle kullansın anneciğin a.s.

[/URL][/IMG] ördümm bitirdimm alkisalkisalkis bi baktımm sarı ipten daha bi sürü var tühh biraz daha örecektim ama sökmek zor şimdiii...:çok üzgünüm:
ellerine sağlık canım anneciğin güzel günlerde kullansın inş..neden üzülüyosun ki artan ipin yanına ayrı bir renk ip alıp bir paspas daha yaparsına.s.

küçük oldu diye üzüldüm kuzum saoll olmazsa ölee yapıyımmm

çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkk a.s.
anneciğin ne şanslı böyle düşünceli evlada sahip maşallah
kalan iptende kendine yap bi tane hayatım değişik değişik kullanırsınn

ellerine sağlık canım annecin iyi günlerde kullansın :)

ellerine emeğine sağlık canım.. guzel gunlerde kullansın anneciğin

çok saolun arkadaşlar altına da bööle plastik paspaslardan geçirip verdiimm...

kokoş gülsu sendende böyle kokoş bir paspas bekliyodum zati .eline sağlık bacım ipin kaldı madem devam etme bana başla yeni bir tane ehehehehehe=)

güzel olmuş ellerine emeğine sağlık canım a.s.
anneciğin iyi günlerde sağlıkla kullansın a.s

hayatım nasıl yaptığını neyle yaptığını hatta nekadar ip gittiğinide yazarsan tam süper olur
çok beğendim bende yapcam

çok saolun arkidaşlar şişle ördüm ipi parça parça almıştım tam hatırlamıyorum ki ama kalın olan ipten bide incesi varmış bu kalın cinsi 15-20 liralık dı galiba kuzuşlarr...düz örgü ördüm önü düz arkası terss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…