Bana yasattiklarindan olabilir mi ki acaba benimseyememiş olmam.Baya güldüm. Demekki siz 9 yılın sonunda anca demeye başladıysanız o da oğlunun demesini istememiski böyle komik bir şekilde düzeltmeye çalışıyor.
ben garip bir durum goremedim,
sonucta esinizin kayinvalidesi, duzeltmek degil de yeniden sormak olarak anladim ben.
-Annem hasta olmus
- Kim kayinvaliden mi x in annesi ???
gibi bir sey.
Degilse de kime neyin hesabini soracaksiniz, yani siz de yeni yeni anne diyormussunuz zaten. O kadar onemli bir mevzu ise siz de hep anne deseydiniz. Kayinvalide kotu bir soz degildir bu arada.
bak bir arkadaş anlatmıştı
annesi adama telefon etmiş ne yapıyorsunuz gibi bir şey demiş o da kayınvalidemlere gideceğiz vs demiş galiba
annesi oğluna öyle denmez annemlere, ya da X annemlere gideceğiz diye ismi ile söyle o da olmadı Özlem'in annesi de demiş
çünkü bir gün önce Özlem birileri ile konuşurken kayınvalidem demiş bu şekilde onu da düzeltmiş, hemen bir laf sokma moduna girmiş
oysa ortamda ismiyle söylese de kim olduğu anlaşılmaz, kayınvalidem deyince hepimiz anlıyoruz kim olduğunu
ben garip bir durum goremedim,
sonucta esinizin kayinvalidesi, duzeltmek degil de yeniden sormak olarak anladim ben.
-Annem hasta olmus
- Kim kayinvaliden mi x in annesi ???
gibi bir sey..
Bunu dediğiniz gibi anlamak icin baya pozitif biri olmak gerekir ya :))Dün eşim,çocuğum kamerada kaynanamla konusuyorduk.
Esim dediki annem korona olmuş hemen kaynanam düzeltti ; muhitinin annesi ,kayınvaliden . Eşim hemen kayinvalidem ,annesi dedi ben şok .
Size yaşattıklarını bilemem ben sadece kvnizin nasil bir psikolojiyle böyle yapabileceğini tahmin ettimBana yasattiklarindan olabilir mi ki acaba benimseyememiş olmam.
Bunu dediğiniz gibi anlamak icin baya pozitif biri olmak gerekir ya :))
insanlar ozellikle yeni evlilerde bu ise cok gereksiz dikkat ediyorlar. he bak anne dedi, yok kayinvalide dei, yok iste x in annesi dedi diye, hani bir nevi etiketleme oluyor.
yine de 9 yillik evlilikte bu etiketlemelerin nihayete ermis olmasini bekliyorum ben.
Senin ornekte de ogul olan kisi, boyle daha anlasilir oluyor yuzune anne diyorum zaten diyip kendi tavirlarinin arkasinda durmaliydi bence mesela.
yıllarca anne baba diyememişsiniz ya onu çekemeyip böyle vurgulama yapmışAbla şunu biliyordum ağlayıp duygu sömürüsü yaptığını da beni üzen rant kavgası yapması. Annem korona olmuş kadın diyor annesi buna takılacak şeylermi 2. Torunun olmuş daha kabullenemedi kabullenemiyor.
Bence uzatmaya değmez bi konu şaşkınlıkla "Dün eşim,çocuğum kamerada kaynanamla konusuyorduk.
Esim dediki annem korona olmuş hemen kaynanam düzeltti ; muhitinin annesi ,kayınvaliden . Eşim hemen kayinvalidem ,annesi dedi ben şok .
9 yıl bitti ben kendilerine yeni anne baba demeye başladım. Eşim nisanliliktan beri içten anne baba der ve cidden maasallah o damat değil ben gelin gibiyim. Ama kaynana lüzumsuzuna bak hele.
Ben eşime sorsam mı? Gereksiz mi uzatmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?