Eşim annemden anne diye bahsetti.kaynanada hemen duzelttikayin valideniz anne demenizden mi hoşlanmiyor anlamadim konuyu
kayin valideniz anne demenizden mi hoşlanmiyor anlamadim konuyu
tamam yaEşim annemden anne diye bahsetti.kaynanada hemen duzeltti
esi kaynanasi icin annem korona oldu diyince, esinin annesi kayinvalidem diyeceksin der gibi duzeltmis telefonda esini annen degil kayinvaliden demisKim kime ne demişanlayan varmı.
Bunu eşinize sormanıza gerek var mı gerçekten? Kayınvalidenizin ne dediği, neyi düzelttiği önemli değil ki, eşiniz sizin annenizi seviyor, sayıyor ve içinden gelerek anne diyorsa gerisi mühim değildir, bana göre ne lafı edilecek ne kafaya takılacak bir konu değil.Eşim annemden anne diye bahsetti.kaynanada hemen duzeltti
Abla şunu biliyordum ağlayıp duygu sömürüsü yaptığını da beni üzen rant kavgası yapması. Annem korona olmuş kadın diyor annesi buna takılacak şeylermi 2. Torunun olmuş daha kabullenemedi kabullenemiyor.Bunu eşinize sormanıza gerek var mı gerçekten? Kayınvalidenizin ne dediği, neyi düzelttiği önemli değil ki, eşiniz sizin annenizi seviyor, sayıyor ve içinden gelerek anne diyorsa gerisi mühim değildir, bana göre ne lafı edilecek ne kafaya takılacak bir konu değil.
Abla şunu biliyordum ağlayıp duygu sömürüsü yaptığını da beni üzen rant kavgası yapması. Annem korona olmuş kadın diyor annesi buna takılacak şeylermi 2. Torunun olmuş daha kabullenemedi kabullenemiyor.
Hep bu kayinvalideye anne demekten oluyor.
Kim kimin anasi karisiyor.
Valide sultan hanim hazretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?