Annesi

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.012
598
Dün eşim,çocuğum kamerada kaynanamla konusuyorduk.
Esim dediki annem korona olmuş hemen kaynanam düzeltti ; muhitinin annesi ,kayınvaliden . Eşim hemen kayinvalidem ,annesi dedi ben şok .

9 yıl bitti ben kendilerine yeni anne baba demeye başladım. Eşim nisanliliktan beri içten anne baba der ve cidden maasallah o damat değil ben gelin gibiyim. Ama kaynana lüzumsuzuna bak hele.
Ben eşime sorsam mı? Gereksiz mi uzatmış olurum

Son düzenleme:
Ben olsam hic da takilmazdim. Esinize sorsaniz ne olacak mesela gereksiz uzatmis olacaksiniz. He he deyip gecerdim.

kayin valideniz anne demenizden mi hoşlanmiyor anlamadim konuyu

Eşinize bişey demeyin.
kayınvalidenize de kayınvalidem diye bahsedin birilerine. Annem vs demeyin. Sinir kadın. Kıskanıyor belli ki

Eşim annemden anne diye bahsetti.kaynanada hemen duzeltti
tamam ya muhittin diyince esinizden bahsediyorsunuz sandim
muhittin nickinizmiş
kayinvalide aglasin dursun ya telefonda esinizin ne dediginin ne onemi var sonucta normalde boyle davranmiyormuş esiniz ailenize
annesini idare etmis iste telefonda

Eşim annemden anne diye bahsetti.kaynanada hemen duzeltti
Bunu eşinize sormanıza gerek var mı gerçekten? Kayınvalidenizin ne dediği, neyi düzelttiği önemli değil ki, eşiniz sizin annenizi seviyor, sayıyor ve içinden gelerek anne diyorsa gerisi mühim değildir, bana göre ne lafı edilecek ne kafaya takılacak bir konu değil.

Abla şunu biliyordum ağlayıp duygu sömürüsü yaptığını da beni üzen rant kavgası yapması. Annem korona olmuş kadın diyor annesi buna takılacak şeylermi 2. Torunun olmuş daha kabullenemedi kabullenemiyor.

Baya güldüm. Demekki siz 9 yılın sonunda anca demeye başladıysanız o da oğlunun demesini istememiski böyle komik bir şekilde düzeltmeye çalışıyor.

ben garip bir durum goremedim,
sonucta esinizin kayinvalidesi, duzeltmek degil de yeniden sormak olarak anladim ben.

-Annem hasta olmus
- Kim kayinvaliden mi x in annesi ???

gibi bir sey.

Degilse de kime neyin hesabini soracaksiniz, yani siz de yeni yeni anne diyormussunuz zaten. O kadar onemli bir mevzu ise siz de hep anne deseydiniz. Kayinvalide kotu bir soz degildir bu arada.

bakın siz kendinizi üzüyorsunuz

kabullenmek vs değil, zaten önemli de değil kv kabullenmese ne olur ki

o da birden algılayamamış bile olabilir

kendince annen sadece benim demek istemiş de olabilir boş verin

insan annesi ile konuşurken annem korona olmuş der mi

yani ben de olsam X in annesi derdim :)))

kv ye benim gibi düşünmüştür belki :)))

hatta bir anı yazayım da gülün

annem bizim evde bana bir şey anlatıyor "annen şöyle demiş, bana da böyle dedi, şu bu" konuşuyor ama bir türlü anlayamıyorum

sonunda kim, kim diye tekrar sordum

annen dedi haaa dedim X'in annesi

kayınvalide yahut gelin, damat birisi anne baba deyince ya da demeyince değeri azalmıyor

eşiniz ailenizle arası iyiymiş gerisini boş verin yani eşiniz o esnada ne desin annesine

sizin anneniz bunu dese hayır anne o da benim annem diye tartışma mı çıkaracaksınız kv ye anne demenizi savunmak için

sağlıkla kucağınıza alın kv yi umursamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…