- 8 Ağustos 2017
- 58
- 36
- 3
- 29
Annem ikinci evliliğini yaptı 4 sene oldu. Annemle uzak şehirlerdeyiz. Ben 1 senelik evliyim. Üvey babamı severim. Bir oğlu bi kızı var. Kız üniye hazırlanıyor. Oğlu evli ve 9 aylık bi oğlu var. Ve yarım saat uzaklıkta oturuyor annemlere. oğlan 3 ayıkken ben annemi ziyarete gitmiştim haftasonu için. üvey babamın oğlunu ve eşini çağırdık yemeğe bi yere davetliyiz gelemeyiz dediler. Böyle dedikleri için ben yeni doğum hediyesi almamıştım. Ama akşama sürpriz bi şekilde çıkıp geldiler ben hediyesiz olduğum için mahcup olup kusura bakmayın gelmeyecez deyince almadım diye açıklama yaptım onlar da zaten sorun değil vs dedi. Ben de öbür gün erkenden geri evime döndüm. Geçen annemle konuşurken ne hediye alayım babama(üvey) dedim. Baba derim genelde. Gömlek tşört falan vs. söyledi bişeyler. Sen babanı boşver oğlana bişeyler al kesin dedi. Şimdi şöyle bir şey var size danışmak istediğim; zaten kocası olan üvey kardeşle ben iyi anlaşamam çok siyasi bir insandır, zıt fikirlere tahammülü yoktur çok çirkinleşir. Herneyse umrumda değil o zaten ama karısı da bana karşı çok soğuk. Bayram mesajı atarım cevap vermez , bu zamana kadar bir kere evlerine gittim o da ben bekarken davet edilmediğimiz halde yeni evlidir unutmuştur dedik ziyaret ettim. Ben 1 senedir evliyim ve ne çocuğu olmadan önce ne olduktan sonra hiç davet etmedi. Ben de bu düşüncemi anneme anlattım. Almayacam dedim. Çocuk büyüsün bizzat alırım sevinir ama zaten şimdi alacağım hediye çocuğa değil ailesine bir hediye olacak ve bunu hak etmiyorlar dedim. Annem üzüldü, annemüzülünce ben de üzüldüm ve kararımı değiştirmek üzereyim........... Siz olsanız ne yaparsınız??