benim de annem meme kanseri.daha doğrusu kanseriydi
18 sene önce bu illet bizi bulduğunda henüz 11 yaşındaydım
annem sadece parça alınarak ilk müdahelede rahatlamıştı
ama 8 sene önce tekrar kötü günler geldi ve maalesef annemin memesi alındı:çok üzgünüm:
8 senedir çok şükür kontrollerinde birşey çıkmıyor annemin
ben de 29 yaşındayım ve aslında kontrollerimin yapılmaya başlanması lazım artık
tabiyiki riskimiz diğer insanlara göre daha fazladır ama ille de bizi bulacak diye birşey de yok
ama ben korkmuyorum ve bu illet hastalığın beni bulacağına da inanmıyorum
dilerim seni de bulmaz arkadaşım:1hug:
sevgilera.s.
benım annemınde beş yıl once göğsü alındı.ben şuan 23 yaşıındayım ve dun kontrol amaclı doktora gıttım ve ıkı göğsümdede kis cıktı hemen annemın doktoruna gıttık zaten korkudan herseye supheyle yaklaşıyoruz ve hastaneden cıkıp doktora gıdene kadar ömrumden ömur gıttı.şimdi kontrol altında tutulacagım sürekli kontrollerım olcakçama annenızın kanser olması sızdede olcagı anlamına gelmez.sadece diğer kadınalr 100de bır ıhtımal varsa sızde bı ıhtımal ıkı katına cıkıyo ve 100 de ıkı ıhtımalle sızdede olabılır.ama bence sureklı kontrole gıtmenızde yarar var nekadar erken okadar ii..
Sağol canım. Ben ne yazıkki annemi 8 yıl önce kaybettim. Çok sıkıntılar yaşadık hatırlamak bile istemiyorum. Ben de bu hastalığın bana bulaşacağına inanmıyorum. Zaten doktorların da bir kısmı genetik geçişi kabul etmiyorlar. Dediğin gibi illede bizi bulacak değil.
Sevgiler.a.s.
benim anneminde geçen yıl göğsü alındı.ben de 40yaşındayım ve ara arafibrokistikler oluşuyorama kanserden değil tedavisinden korkuyorum
selam ezine.bu arada bizde ezineliyiz yani annem.benim ilkokul dönemim orada geçti.aynı şekilde annemin tek göğsü alındı.ben 39 yaşındayım her sene meme usg çekiliyor .bu sene mamografide çekildi.düzenli kontrol altındayım.emzirmemekde bu kanser türünün riskini arttırıyor.
merhaba kızlar,ben de sizdenim, annem 4 yıl önce meme kanseri geçirdi,tedavi gördü ama göğsünü almadılar,sadece kötü parçayı temizlediler.5.yılın içine girmek üzereyiz çok az kaldı, 5 yılı hastalık tekrarlamadan geçerse eğer doktorlar iyileştiği konusunda umut ışığı yakmaya başlıyolar, bende korkuyorum kızlar biz birinci dereceden risk altındayız tıbben ama, bide şöle bişi var mesela annem bu hastalığı geçirdi ama sülalesinde annesinde teyzesinde falan yoktu bu hastalıktan, genetik olarak ailesi bu hastalığı taşımayan kişilerde olabiliyo,bu da demek oluyoki genetik olarak bu riski taşısakda olmama ihtimalimiz tabiki var.30 yaşındayım bende korkuyorum ama korkmanın hiçbi faydası yok malesef tetkiklerimizi olmamız gerekiyor düzenli bişekilde, bende bugün adet bozukluğu ve akıntı şikayetiyle dr.a gidcem,1.dereceden yakını meme kanseri geçirenlerde rahim kanseri riski oluşuyomuş ay aklıma kötü kötü şeyler geliyo,korkuyorum kızlar, senağlamaAllah annelerimize sağlık uzun ömür versin o kötü günleri tekrar yaşatmasınn:Saruboceq::Saruboceq:
benim annem 27 yaşında göğüs kanserinden vefat etti. ben çok küçüktüm, çok fazla hatırlayamıyorum. babam çok acı çok zor günler yaşamış. bende her sene kontrol oluyorum. birkaç sene önce göğsümden kist alındı, kötü huylu değilmiş. ama aklımdan atamıyorum, birgün başıma gelecek diye korkuyorum. 3 sene önce teyzemide göğüs kanserinden kaybettik. çok üzücü, insanı çok yıpratıyor. şimdi benimde bir bebeğim var, ona hiç doyamayacakmışım gibi geliyor bazen(