ANNENIZDEN BABANIZDAN AYRI YASAMANIN ACISI

Bende hep çok acı çekmiş insanları güçlü ve merhametli diye bilirim artık bence önünüze bakın
Sukur rabbime merhametliyim elimden geldigimce dahada merhametli olmaya calisiyorum ama hic gucum yok cunki savunmamisizim hani bi derdin oldugunda sirtini dayayacagin derdini anlatmak istedigin biri olsun istersin ya benim kimsem yok evliyim ama kocamdan birgun destek aladim anlayacagin kimsesizim rabbimden baska kimsem yok

Cok denedim olmuyorki cok yanliz caresiz kimsesizim sirtimi dayayacagim derdimi anlatacagim kimsem yok evliyim ama kocamdanda hic dedtek alamiyorum o da canimi cok acitiyor saol bugun sizlere icimi doktum iyiki varsiniz

Sende burada dertlerini paylaşırsın
bir çok genç evli kadın gibi bizde sana yol gösteririz tecrübelerimizle , bunlar altın tecrübeler bence soran şaşmaz,
Cok denedim olmuyorki cok yanliz caresiz kimsesizim sirtimi dayayacagim derdimi anlatacagim kimsem yok evliyim ama kocamdanda hic dedtek alamiyorum o da canimi cok acitiyor saol bugun sizlere icimi doktum iyiki varsiniz

Kendıne acımaktan vazgec. Anne babası Ölenler, sıddet uygulayan...lar var. Ve hıc olmamaları, var olup da yok gıbı olmaları kadar zor olmasa gerek. Kendıne acımayı bırak ve kendını gelıştırmeye bak

Kendime acima degil benimki cok zoruma gidiyor kocam bile destek cikmiyor yanliz basimayim

Canım 5 sene arayla önce annemi sonra babamı kaybettim daha çocuk yaştaydım hiç değilse hayattalar seninkiler iyi de olsa kötü de olsa. Artık yetişkin bir kadınsın kendine bir hayat yolu çizmişsin onu iyileştirmeye bak, ne olduysa oldu hepsi geçmişte kaldı. Kendime acımıyorum diyorsun ama acıyorsun farkında olmadan klişe olacak belki ama bak daha ana karnındayken babasını, kundaktayken hem anasını hem babasını kaybedenler var. Güçlü olacaksın bu hayatta ne ana baba ne kardeş ne koca ne de çocuklarının her olayda yanında olacağından emin olamazsın. Önce sen kendine yeteceksin güçlü olacaksın ki kolay kolay herşey seni yıkmasın

Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun bizlerinde dedigin gibi farkinda olmadan kendime aciyorum kendimi cok yipratiyorum eblendikten sonrada cok sorunum oldu iki bebegimi kaybettim onlarin etkiside cok sukur bunada rabbim daha kotu etmesin.

Rabbim gönlünüzü feraklahlatsın, yolunuzu aydınlatsın, o kadar mutlu olun ki bu günler aklınıza bile gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…