• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemsiz geçen 5 yıl:(

Canım,Allah rahmet eylesin anneciğine,nur içinde yatsın:Saruboceq:
Allah sana yavrunla ve sevdiklerinle upuzun bir yaşam versin inşallah.a.s.

ağlattın benı canımya nur içinde yatsın anneciğin.mekanı cennet olsun.annesizliği babasızlığı bende bilirim kolay değil...kolu kanadı kırık oluyor insan....sabırlar versin Rabbim.
eşinle,çoçuğunla sağlıklı,huzurlu mutlu bir hayat diliyorum canım sevgiler

benim annem de çok rahatsız canım.son aşamada.kanser değil kalp ama tekrar by-pass şansı yok.çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.benim anacığıma da şifa versin

Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar allah sevdiklerimizi korusun...

benim annem de çok rahatsız canım.son aşamada.kanser değil kalp ama tekrar by-pass şansı yok.çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.benim anacığıma da şifa versin

Canım allah anneciğine şifa versin inşallah bunu çok içten diliyorum inanki..Çünkü seni çok iyi anlıyorum..Allah başından eksik etmesin...:Saruboceq:

ne kadar ilginç.son beş yıl yaşadıklarımız aynı.okudukça o kadar şaşırdımki benimle aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşayan başka insanlarda varmış meğer.
bende 5 sene önce annemi meme kanserinde kaybettim.
Annem olmadan sözlendim,nişanlandım,çeyizimi serdim,kına süründüm.
(kına gecemde annem olmadığı için kimseye "yüksek yüksek tepeleri" söyletmedim)
annemsiz nikahlandım,evlendim,düğünüm oldu,
ve şimdi benimde bir erkek çocuğum Batuhanım var.
Bende onu büyütürken hep annemi örnek alarak,onu hatırlayarak büyütmeye çalışıyorum.annemin yokluğunda oğlumu kucaklayarak avunuyorum.İçimdeki boşluğu onunla doldurmaya çalışıyorum.Hayatımdakı en büyük kaybı en yakınımla yaşadığım için çok zor günler geçirdim ve kardeşlerim.kardeşlerim hala yalnızlar.bense daha şanslıyımki 2,5 aylık bir oğlum var.annemi aklımdan geçirmeden yaşadığım bir gün bileyok.
neyse kısaca böyle bir kaybı kimse yaşasın istemem.sudan çıkmış balıkdan bir farkı kalmıyor insanın.toparlanmak,hayatına yön vermek çok zor oluyor.
benle aynı şeyleri yaşamış birinin daha olduğunu bilmek beni çok şaşırttı

ne kadar ilginç.son beş yıl yaşadıklarımız aynı.okudukça o kadar şaşırdımki benimle aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşayan başka insanlarda varmış meğer.
bende 5 sene önce annemi meme kanserinde kaybettim.
Annem olmadan sözlendim,nişanlandım,çeyizimi serdim,kına süründüm.
(kına gecemde annem olmadığı için kimseye "yüksek yüksek tepeleri" söyletmedim)
annemsiz nikahlandım,evlendim,düğünüm oldu,
ve şimdi benimde bir erkek çocuğum Batuhanım var.
Bende onu büyütürken hep annemi örnek alarak,onu hatırlayarak büyütmeye çalışıyorum.annemin yokluğunda oğlumu kucaklayarak avunuyorum.İçimdeki boşluğu onunla doldurmaya çalışıyorum.Hayatımdakı en büyük kaybı en yakınımla yaşadığım için çok zor günler geçirdim ve kardeşlerim.kardeşlerim hala yalnızlar.bense daha şanslıyımki 2,5 aylık bir oğlum var.annemi aklımdan geçirmeden yaşadığım bir gün bileyok.
neyse kısaca böyle bir kaybı kimse yaşasın istemem.sudan çıkmış balıkdan bir farkı kalmıyor insanın.toparlanmak,hayatına yön vermek çok zor oluyor.
benle aynı şeyleri yaşamış birinin daha olduğunu bilmek beni çok şaşırttı
Aynı şeyleri yaşıyan bizden fazla insanda vardır canım mutlaka...Ben seni çok iyi anlıyorum şuanda..Ama ne mutluki sende anneciğini mutlu edecek herşeyi gerçekleştirmişsin..Allah nur içinde yatırsın mekanları cennet olsun..

2 yıl önce bugün açmışım bu konuyu...Zaman ne çabuk geçiyor ama sanki acısı daha dün gibi..
Nurlar içinde yat annem hasretle,özlemle,rahmetle anıyorum seni...

2 yıl önce bugün açmışım bu konuyu...Zaman ne çabuk geçiyor ama sanki acısı daha dün gibi..
Nurlar içinde yat annem hasretle,özlemle,rahmetle anıyorum seni...
başınız sağolsun,ben de 7yıl önce kaybettim annemi,acınızı çok iyi anlıyorum bu yüzden...

başınız sağolsun,ben de 7yıl önce kaybettim annemi,acınızı çok iyi anlıyorum bu yüzden...

Sizinde başınız sağolsun nurlar içinde yatsın anneciğiniz..Çok zor gerçekten yaşayan insan daha iyi anlıyabiliyor...

başınız sağolsun mekanları cennet olsun kabirleri nur dolsun inş,bnde annemi 1 ay önce kaybettim çok acı gerçekten

Back