Annemsiz geçen 5 yıl:(

DygEge

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
185
Puanlar
698
Ömrümden geçen son 5 yıl..Nasıl zor,nasıl eksikti benim için..Kolum kanadım kırılmış gibidi..
5 yıl önce bugün canımın canı annemi akciğer kanserinden kaybetmiştim..Hayattaki tek varlığım oydu benim.Başka hiç kimsem yoktu..Bir anda kendimi dünyada tek başıma kalmış gibi hissettim..O kadar yalnız ve o kadar çaresizdimki..Artık hayattaki hiç birşey bana zevk vermiyordu:çok üzgünüm:Tam 4 yılım böyle geçti taki bende anne olana kadar... Egem dünyaya gelene kadar..
Şimdi bir yanım daha çok acırken,bir yanımda anneciğin gibi güçlü kuvvetli evladını bağrına basan bir anne olmalısın diyor bana...Çok iyi bir anne olmalısınki annende senle gurur duysun..
Anneme...
Seni çok ama çok özlüyorum anneciğim.Hayattayken benden istediğin herşeyi gerçekleştirim görüyormusun annecim?
Okulumu bitirdim,gelinliğimi giydim ve çoçuğum oldu..Benden istediğn ne varsa hepsini önce seni düşünerek yaptım annecim..İnşallah beni görüyorsundur ve bir yanı eksik kızcağzınla gurur duyuyorsundur:çok üzgünüm:
Nur içinde yat,mekanın cennet olsun annecim.Birgün kavuşmak üzere....:çok üzgünüm:Kızın Duygu...

Son düzenleme:
allah gecinden versin canım.ne güzel annen huzur içinde yatıyordur şimdi.senin olmasını istediği herşeyi gercekleştirmişsin. hayattada olsa,kaybetmişte olunsa,senin yaptıkların her anneye nasip olmuyor.sabırlar versin
allah nur içinde yatırsın,mekanı cennet olsun.
seninde başın sağolsun canım.egeciğinle eşinle,mutlu, sağlıklı,uzun bir hayat sizlerin olsun.Şeniz

Allahim sabir versin canim,sizlere uzun omurler versin iyisallah:Saruboceq:

Allahim sabir versin canim,sizlere uzun omurler versin iyisallah:Saruboceq:

Allah razı olsun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

canım başın sağolsun.. annecin nur içinde yatsın inş mekanı cennet olsun... ne mutluki sana onun isteklerini yapmak nasip olmuş bu dünyada.. umarım tekrar kavuşuruz tüm sevdiklerimizle gerçek dünyada.. allaha emanet kal canım benim

seni çok iyi anlıyorum duygu bende 4 yıl önce kaybettim annemi ardındanda babamı okadar zor okadar dayanılmaz ki.ama en zor olanıda beni gelinliğimle görmemeleri rabbim öbür dünyada karşılaştırır inşallah bizi:Saruboceq:

Allah razı olsun canım benim..

Canım benim annemde hiçbirşeyimi göremedi:çok üzgünüm:evlendiğimi okulumu bitirdiğimi...Allah sanada sabır versın..Annecıgın ve babacıgın nur içinde yatsın arkadaşım..:Saruboceq:

başınız sağolsun.
Allah size, ailenize sağlıklı, mutlu ömürler versin inş.

Canım benim annemde hiçbirşeyimi göremedi:çok üzgünüm:evlendiğimi okulumu bitirdiğimi...Allah sanada sabır versın..Annecıgın ve babacıgın nur içinde yatsın arkadaşım..:Saruboceq:[/QUOTE]

amin canım allah razı olsun.inşallah ordan görüyolardır bizisenağlama

başınız sağolsun.
Allah size, ailenize sağlıklı, mutlu ömürler versin inş.

Amin canım çok teşekkür ederim..
Canım benim annemde hiçbirşeyimi göremedi:çok üzgünüm:evlendiğimi okulumu bitirdiğimi...Allah sanada sabır versın..Annecıgın ve babacıgın nur içinde yatsın arkadaşım..:Saruboceq:

amin canım allah razı olsun.inşallah ordan görüyolardır bizisenağlama[/QUOTE]

İnşallah canım:Saruboceq:

nur içinde yatsın mekanı cennet olsun anneciğinin. eminim görüyodur seni biyerlerden ve gurur duyuyodur.

başın sağolsun canım bende annemi kaybedeli 4 yıl oluyo yaşadıklarım her an gözümün önünde dua etmekten başka bişey gelmez elimizden allahın takdiri mekanı cenet olsun nur içinde yatsınlar benimde allahtan tek dileğim bana bebek nasip etsin onunla hayata bağlanırım biraz olsun sevgiler

Son düzenleme:
nur içinde yatsın mekanı cennet olsun anneciğinin. eminim görüyodur seni biyerlerden ve gurur duyuyodur.

başın saolsun anne baskadır
bambaskadır....

Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar..
Denmur;Umarım rabbim en kısa zamanda sanada saglıklı bır evlat nasıp eder:Saruboceq:

Anneler bi ayrıdır Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah gözlerim doldu
Çünkü annemi öyle çok seviyorum ki öyle çok korkuyorum ki onu kaybetmekten

VE BİR HİKAYE:

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.

Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi

'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN....(alintidir)

ne tesadüf bugün bu yaziyi mailimde buldum birde senin hasretlini gördüm.ilk önce yüce RABBIMden senin ve bütün hasret cekenler icin sabir diliyorum.. Allaha sükürler olsun annecim sag ama kesin yarin ziyaretine gidip boynuna atilcam ben kardes acisi cektim ve cekiyorum.. baska aci eklenmesin istiyorum duamizi eksik etmiyelim bütün ölmüslerimiz icin..
güzel Rabbim seni evladina baglislasin canim benim.. teyzemizin mekani cennet olsun..

Canım güzel paylaşımın için teşekkürler okumuştum bu yazıyı daha önce çok güzel gerçekten..
Allah senin kardeşinede rahmet eylesin.. Bütün ölmüşlerimize...Mekanlarını cennet eylesin hepsinin...senağlama

Anneler bi ayrıdır Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah gözlerim doldu
Çünkü annemi öyle çok seviyorum ki öyle çok korkuyorum ki onu kaybetmekten

Yagmurcum kim annesını kaybetmek ısterkı...Ben annem yaşarken rüyamda ona birşey oldugunu görür yastıgım sırılsıklam yataktan kalkardım... Koşa koşa gider boynuna sarılırdım..Sonrada oturur saatlerde Allahım ben anneme bırsey olsa yaşayamam diye diye ağlardım..Ama Rabbim o kadar buyukkı sana o sabrıda verıyor...Allah yinede hiç kimseye sevdıklerının acısını yaşatmasın canım:Saruboceq:

başınız sağolsun arkadaşım...
anne deyince akan sular duruyor...
varlıklarını bilmek bile güç veriyor insana...
Allahım size sabırlar versin...
unutulacak bir acı değil gerçekten...
size çocuğunuzla,eşinizle uzun ömürler diliyorum...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…