- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Babama bişey diyemem de anneme biraz burda kalcam dedim..beni özlesin eşim çok gergin sinirli dedim aramızda geçenleri anlatamadım zaten eşyalarım da evde..gidip almak gerekecek anahtarı da eşimde bıraktımAilenizle paylaşın bence. Eşinizle çözemiyorsunuz çünkü. Direkt söylemeyin de böyle böyle anlat, bakalım ne diyecekler. Sonrasında eve dönüp geri ailene gelmektense biraz çıtlat durumu derim ben.
Allah yardimcin olsun canim.babana bisey soyleme annenle konus durumu .Buradaki bir çok evli ama mutsuz insanlar gibi ben de mutsuzdum en ufak tartışmamız büyüyor günlerce konuşmuyorduk ayrı yatıyorduk..nişanlıyken de tartışırdık ama iki gün sürer barışırdık..ama evlenince beni çok kırmaya başladı hakaret psikolojik şiddet kolumu da sıktı..kısacası artık olumsuz bişey diyemiyordum kendisine hemen kavga çıkıyordu bana güvenmiyordu güvenini sarsacak bişey de yapmadım sadece bi gün bi kaç kez arayıp bana ulaşamamış ben duymadım duysam cevap verirdim bi de geçmişte çok kişiyle görüştüm diye.. ve dün son tartışma bardağı taşırdı evden çıktım kovdu beni git dedi ben de gidicem bi kaç gün annemlere kalcam dedim umrumda olmaz dedi sonra da toplanırken sinirlendi gidiyorum diye..git dedi küfür etti gidersen bida dönemeZsin dedi ben de toparlayamıyoruz çok sinirlisin hep bana sertsin dedim hep stresli hep sinirlisin eve geliyosun surat sinirli ben yanaşmasam yanaşmıyorsun dedim..neymiş yoğun çalışıyomuş yorgunmuş ee tamam eve gelince dinleniyosun ertesi gün peki? Hep bi bahane ben sarılmasam sarılmaz öpmez bi yakınlığı Yok ve babamdan bile görmedim ben bu kadar öfke vs..kısacası bizimkilerdeyim ama anlatmadım herşeyi tabi sadece bi kaç gün burdayım ikimiz de gerginiz dedim..babam soru sorup duruyo eşimi sorup duruyo
Bu süreçte napıcam babam hasta annem herşeye üzülür takar ailem herşeyi takar kafaya .. boşanma süreci nasıl oluyor benim gibi evinden giden arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Yok tabii illaki eve gidersiniz de hami hiçbir şey söylemeden geri dönmeniz tuhaf olur. En azından hazırlıklı olsunlar eğer ciddiysen kararında tabii.Babama bişey diyemem de anneme biraz burda kalcam dedim..beni özlesin eşim çok gergin sinirli dedim aramızda geçenleri anlatamadım zaten eşyalarım da evde..gidip almak gerekecek anahtarı da eşimde bıraktım
O çok gururludur bence özür filan dileyip beni eve götürmeye kalkmaz bide ikimiz de yıprandık daha bi kaç ayda tükettik evliliği bilmiyorumEğer ilk defa evden gittiyseniz bence bir kaç gün bi duruma bakın bakalım? Eğer yalama olsaydı boşan direk ailenle görüş derdim. Bi dur sakin ol bak bakalım sevgili kocan ne ywpacak
Özür diler mi beni geri ister mi bilmiyorum ama bildiğim şey bi kaç gün görmek istemediğimÖncelikle ailenizle paylaşın. Zaten birşey olduğunu anlamıs ailen anlatmayıp iyice merakta bırakma derim. sonra oturup bir çözüm yolu arayın ailenizle fikir alışverişi yapın. Kocanızin yanina donecekseniz sizden ozur dileyip pisman ettirmeden dönmeyin. Dondugunuzde sizden beklentilerini ogrenin yapabileceklerinizi soyleyip yapmaya calisin, yapamayacaklarinizi da acikca belirtin beklentiye girmesin ileride. Hatali gordugunuz yanlariniz varsa sizde torpuleyin. Eğer özür dileyip evine gelmen için ısrar etmezse is bulup yolunuza bakmaniz daha mantıklı gibi duruyor
Sağol canım..anneme biraz farklı anlattım ama bi hafta filan geçer de karşı taraftan bi adım olmazsa anlatırım..burda kalmak ta dönmek te istemiyorum dönsem nolcak toparlanmaz artık ilişki biliyorum daha bi kaç ay oldu yıllar yıllar olmuş gibi yıprattıkAllah yardimcin olsun canim.babana bisey soyleme annenle konus durumu .
Biraz zaman canım :/Yok tabii illaki eve gidersiniz de hami hiçbir şey söylemeden geri dönmeniz tuhaf olur. En azından hazırlıklı olsunlar eğer ciddiysen kararında tabii.
Bide düğünde takılan takılar filan duruyor boşanma olursa onları eşim istiyor borcu kapatmak için,,
Sizce nasıl olmalı
Bana güvenmemesi çok saçma yanı bir şey olur ya da bişey yakalarsın tamam da ortada bişey Yok evden adım atmam atsam haberi olur çalışırken de işten eve evden işteydi ..bi kaç gün geçsin bakalım nolcakAileniz ile paylaşın , babanız hasta ise yüzeysel sekilde geçin bilsin.bilmeye hakkı var ama anlatırken sakın ağlamayın o zman üzersiniz ailenizi asl.
Ilk kez evden gitmeniz ise esiniz muhtemelen arayıp soracaktır . Bir kac güne anlar hatasını.
Hemen boşanmayin iliskiniz birazda olsa mucadeleyi hak ediyor ama tabiki bu karsilikli olmalı.
Esinizin gecmise takinti hali artik gecmis gecmiste kalmış saçmalıyor. Herkes gecmisinde birşeyler yaşıyor.
Bunu problem olarak önünüze koyması takinti hali psikolojik olrak biraz destek.almasi gerek bence yada ikiniz birlikte aile danışmanına gidin birlikte çözün problemlerinizi evliliginizi kurtarmak için elinizdwn geleni yapın derim.
Ama baktınız hala aynı tas aynı hamam bu sekilde bir hayat olmaz.
Esinizin burnunu sürtün biraz.
Aramayın sormayın.
Bide düğünde takılan takılar filan duruyor boşanma olursa onları eşim istiyor borcu kapatmak için,,
Sizce nasıl olmalı
Bana takılanları ben de vermemeyi düşünüyorum zaten biraz birikmiş parası var biraz da onların taktıklarını veririm borcu kapanır çünkü boşansak onun maaşı iyi benim şuan işim Yok ancak seneye çalışabilirimHem dinen hem hukuken ziynet eşyaları bayanındır. Kesinlikle vermeyin.
Eve eşyalarınızı almaya gidince alın. Hukuken bile altinlar uzerinde hak iddia edemez. Lehinize donmez yani bosanma aşamasında.
Siz ne yapacaksınız boşanınca nasil geçireceksiniz?
Onlar sizin güvencesiz sakın ha vermeyin .
Telefonda felan sakin vermiycem demeyin.
Oturup bigun konsu4uz hallederiz. Bu konulari deyin sonra kiyafet bahanesi ile gidip alin altinlari
9 aybe kadarlık evlısin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?