- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Buradaki bir çok evli ama mutsuz insanlar gibi ben de mutsuzdum en ufak tartışmamız büyüyor günlerce konuşmuyorduk ayrı yatıyorduk..nişanlıyken de tartışırdık ama iki gün sürer barışırdık..ama evlenince beni çok kırmaya başladı hakaret psikolojik şiddet kolumu da sıktı..kısacası artık olumsuz bişey diyemiyordum kendisine hemen kavga çıkıyordu bana güvenmiyordu güvenini sarsacak bişey de yapmadım sadece bi gün bi kaç kez arayıp bana ulaşamamış ben duymadım duysam cevap verirdim bi de geçmişte çok kişiyle görüştüm diye.. ve dün son tartışma bardağı taşırdı evden çıktım kovdu beni git dedi ben de gidicem bi kaç gün annemlere kalcam dedim umrumda olmaz dedi sonra da toplanırken sinirlendi gidiyorum diye..git dedi küfür etti gidersen bida dönemeZsin dedi ben de toparlayamıyoruz çok sinirlisin hep bana sertsin dedim hep stresli hep sinirlisin eve geliyosun surat sinirli ben yanaşmasam yanaşmıyorsun dedim..neymiş yoğun çalışıyomuş yorgunmuş ee tamam eve gelince dinleniyosun ertesi gün peki? Hep bi bahane ben sarılmasam sarılmaz öpmez bi yakınlığı Yok ve babamdan bile görmedim ben bu kadar öfke vs..kısacası bizimkilerdeyim ama anlatmadım herşeyi tabi sadece bi kaç gün burdayım ikimiz de gerginiz dedim..babam soru sorup duruyo eşimi sorup duruyo
Bu süreçte napıcam babam hasta annem herşeye üzülür takar ailem herşeyi takar kafaya .. boşanma süreci nasıl oluyor benim gibi evinden giden arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Bu süreçte napıcam babam hasta annem herşeye üzülür takar ailem herşeyi takar kafaya .. boşanma süreci nasıl oluyor benim gibi evinden giden arkadaşlar yardımcı olur musunuz