Annemle sürekli tartışıyoruz :(

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Annemle normal şartlarda gayet iyi anlaşıyoruz. Ama bazı noktaları, değişmeyen tavırları var çok keskin. Bir anne gibi uysal toparlayıcı davranmak yerine aksini yapıyor. Yapma dediğim söyleme dediğim şeyleri sürekli inatmış gibi tekrarlıyor. Burdan böyle söyleyince basitmis gibi görünüyor. Ama eve gitmek istemiyorum artık. O kadar büyüdü sorunlar. En önemlisi sen neysin daha dün neydin simdi ne oldun gibisinden konusuyır düsünüyor sürekli. Artık problemler erkek arkadasıma bile yansımaya basladı. Bunu cok dert etmiyorum ama anneme artık bir birey oldugumu benimde kurallarım oldugunu ispatlamak istiyorum. 21 yasındayım okulum bitti. hayatıma burnunu soksun istemiyorum. Ben yüz ifadesinden üzüldügünü anlayıp onu mutlu etmek icin neler yapıyorum. Onun böyle davranması canımı sıkıyor. Anne sonucta..

Ayni benim annem. En sonunda evden atildim. Iylikten bilmiyorlar. Sadece kendileri ve kendi bildikleri. Ne yapsan yaranamazsin. Allah yardimcin olsun

Ayni benim annem. En sonunda evden atildim. Iylikten bilmiyorlar. Sadece kendileri ve kendi bildikleri. Ne yapsan yaranamazsin. Allah yardimcin olsun
Bende dedemlerin yanına yerleşeceğim yakın zamanda. Yaranamıyorsun imkansız. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…