Evlenice gecmek ne demek bi de eşime laf söylüyo niye bana baskı yapmıyo diye eşime tavır koyuyo.. Üzmek istemediğim için böyle oluyo hayırsız evlat olmak istemiyorum ama başka carem de kalmıyoAynılarını bende yaşıyorum. Yani şuan evli değilim ama anlattığın baskıların hepsi bende de var. Evlenince düzeleceğini umuyordum ama senin bu yazdıklarını okuyunca tüm hayallerim suya düştübence elinden geldiğince uzak durmalısın ve baş kaldırmalısın. Farkettim ki ne kadar çok söylediklerini yaparsak o kadar istekleri artıyor. İlk gün dizinin üstünde etek giyme diyorlar ikinci gün dizinde etek giyme diyorlar. Ve bunun sonu gelmiyor. Ama baş kaldırınca bir iki gün konuşup susuyorlar. Bence böyle
Bence eşiniz tavır yapmalı siz ne karışıyorsunuz diyeEvlenice gecmek ne demek bi de eşime laf söylüyo niye bana baskı yapmıyo diye eşime tavır koyuyo.. Üzmek istemediğim için böyle oluyo hayırsız evlat olmak istemiyorum ama başka carem de kalmıyo
Evet haklısın ben de gitmeme kararı aldım iki kız kardeşim var onları cok özlüyorum ama sabredicemKendi duzenini kurmussun niye nazlarini cekiyosun ki anlasamiyosan gitme evlerine cok fazla. Ayni evde yasaniyosa baskiya katlanmaya ok, ama kendi dunyani kurduysan keyfine bakacaksin artik
O kadar zor bi durum ki bi yandan kabullenemedigim baskı bi yandan anne baba hakkı 18 yaşımdan beri psikolojik destek alıyorum insan bi düşünür biz bu kıza ne yapıyoruz böyle diye evlendim mutluyum huzurum yerinde kocası kızıma ne güzel bakıyo diceklerine seni nasıl böyle gezdiriyo diyolar ya cıldırıyorumZor bir durum. Bu kadar baskıcı ailelerde yetişen bireyler de psikosomatik tepkiler verebiliyorlar zor durumlarda. Doktorlar daha iyi bilirler tabi ki ama panik atak yaşamanız biraz da aile ilişkinizle alakalı. Ben de benzer sayılabilecek bir durum yaşamıştım. Kesin çözüm ailenle fazla samimi olmamak ve onları umursamadan yaşamak. Sana stres veren şeyden kendini korumalısın ve uzak durmalısın.