Sizi korkutmak istemiyorum. İfşa olmamak adına yakınlık derecesini net yazmıyorum ama ailenin gelinlerinden birinde 50 yaş civarında bu hastalık çıktı. Eve girip çıkıyorlar eşyaları alıyorlar hatta başka bir akrabamin gelişinde onun kendisini zehirlemeye çalıştığını söyledi. Sürekli uyandırıp kızlarına bisiler anlatiyormus. Doktora götürdüler ilaç verdi. İlacı kullanmaya başladı. Bir kaç hafta sonra sabah beş gibi evden çıkıp sahile inmiş ve elbiseleri ile denize atlamış boğuldu. İntihar değil de birinden kaçmaya çalışırken kafasında denize atladigini düşünüyorlar. Birden bire olmuştu bu durum bir sabah başladı ve devamı geldi. Zor bir hayatı olmuştu kadının o yüzden stresten diye düşünüp üstüne dusmemisti kocası. Nur içinde uyusun çok iyi bir kadındı. Bence bir an önce önlemini alın ve çok çok dikkat edin. Kadının takipleri yapılsaydı, devlet hastanesinde 5 dakikalık muayene yerine düzgün bir üniversite hastanesine götürülseydi şu an yaşıyordu. Arzu ederseniz özelden olayın haber linklerini de bulmaya çalışıp atabilirim. Yani sizi korkutmak için demiyorum kesinlikle.