Ben bu vakayla ilk defa karşılaşıyorum bizzat yaşıyorum ne yapabilirim laftan anlamiyor anlatamıyorum benim huzurumu bozuyor sürekli rahatsız oluyorum
Nasil ilk kez karsilasiyorsunuz yahu? Anneniz ortalikta yoktu da bi anda mi cikti ortaya?
Yasiniz dogruysa 26 yaşındasiniz, annenizde en az 18 yaşında sizi dogurmus olsa 44 yasinda, bu tarz rahatsizliklar genelde ergenlik donemiyle hadi bilemediniz 18-20 yas gibi ortaya cikar. Yeni basladi diyorsaniz ya anneniz tumor vb bir fiziki sorun yasiyor, ya basina darbe aldi, ya da atiyorum babanizin ölümü (ya da benzer bir olay) yuzunden travma yasadi ve ustune bu belirtiler ortaya cikmaya basladi. Bunlarin hicbiri yok diyorsaniz, anneniz hep boyle olmaliydi zaten.
Ozetle sizin 26 yasinda genc bir kadin olarak, sizi bu yasa getiren kadina sahip cikmaniz ve hastaneye goturmeniz gerekiyor. Bazen mecburen ebeveynlerimize annelik babalik yapmak zorunda kalabiliriz, ben 13 yasimda anneme annelik yapmak zorunda kaldigimdan beri hayattaki rolum degismedi ama bir kez olsun anneme senden biktim demedim, demem de o benim canim. Bazen roller degisebilir bunu kabul edin ve harekete gecin, gecmis olsun.
Ekleme: arada yorumlar eklenmis, tani varmis sanirim okuyup yorumumu duzenleyecegim.
Tum yorumları okudum tani falan yok, kadini kimse zahmet edip hastaneye goturmemis.
Maddi durumunuz kotuyse mhrs falan kovalamayim, universite hastanesine goturun, universite hastanelerinin internet sitelerinden kolayca online randevu alabilirsiniz.