- 13 Mayıs 2023
- 305
- -28
- 27
Gerçekten dayanilacak gibi değil ilerledi ; son üç haftadır böyle şimdi daha da arttı ; gece gündüz sürekli peşimde uykumda bile huzur yok gelip uyandırıyor ses çıkarıp gürültü yapıyor uyanmam için kafasında kurduğu düşüncelerini anlatıp duruyor ; başta inanır gibi oldum acaba mi dedim onun hasta olduğu gerçeğiyle yüzleşmek istemedim belki de eve birileri girip çıkıyormuş ve kimlik, evrak,para hepsi kayipmis daha sonra ise kimlikleri ve parayı geri bırakmışlar deyince anladım bir sorun olduğunu; evde huzur kalmadı bütün gün elinde tablet ; Google fotoğraflara bakıyor inceliyor ders notlarımi bulup çıkarıp PDF ya ss bana gösteriyor bana inanmıyor musun bak burda ne yazıyor senin hakkında da yazmışlar senin sabikan varmış polis gelecekmiş harekete geçmemiz lazım seni hayat kadını ve aklı yerinde olmayan biri olarak görüyorlar yorum okudum vs vs duşa giriyorum orda da rahat yok ; gelip dalıp içeriye elinde tablet gör oku ne yazmışlar diyor dinlemek istemiyorum diyorum ısrar ediyor küçük bir çocuk gibi gitmiyor ayrılmıyor yanımdan odama girip uykum var dinlenecegim müsadenle diyorum kapıda dikiliyor ve yine elinde tablet mektup yazmış bana ya yorganın altında okumam lazımmış yada banyoda evimiz yirmi dört saat izleniyor ya bu sebeptenmiş. Hatta banyoda bile kamera varmış istediğini yapmadım mi tehdit ediyor benim hassas olduğum konularda çünkü beni iyi tanıyor ; bugün bana banyoda saldırdı diyebilirim dinle sesini yükseltme bağırma diye ağzımı kapattı gerçi bende gitsin diye suyu az üzerine tuttum ama inatla gitmedi artık uyanmaya bile çekiniyorum nasılsa huzurum kalmadı evde bütün gün benimle uğraşıyor birşeyler anlatıyor inanmayinca da ; kanıt gösteriyor kendince; artık nasıl davranacağımi şaşırdım ona karşı; geçenlerde ödenmemiş fatura yüzünden elektriği kestiler unutmuş meğerse neyse bu ay ben ödedim banka kartlarıni bana vermişti zaten normalde bu mümkün değil alışveriş ben yapıyorum çok nadir dışarı çıkıyor kendisi bütün gün evde geçen de banka kartlarıni istedi gece yarısı illaki gidecek neymiş; icraya vermişler onu sonra herseyini alacaklarmiş şimdi de kardeşlerini almaya çalışıyorlar evimi de elimden alacaklar birşey yap diye söylüyor gazetecilere haber edecekmişim artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen siz söyleyin psikolojim mahvoldu çok moralim bozuk ...