Annemle, mekanda yaşadığımız ŞOK 😱

Ben bu olaylara artık pek şaşıramıyorum. Benim kız arkadaşım da bankta sevgilisiyle öpüşmüş gelip bekçi uyarmış,yakın temas yasak diye😂 Ben de çok mu abarttınız acaba? diye sordum ama abartmamışlar. Buna rağmen gelip bekçi uyarmış. Dediğim olay Kırşehir'de olmuş. İstanbul'da olmasına şaşırdım.

Ya anlatmadığınız bir şey var ya da fark etmediğiniz bir şey.
En ufak detayına kadar yazdım iltifat edilirken gülümseme dahi olmadı ben oradaydım ama bizim zorumuza giden şey bundan daha öte karşı tarafa değilde sadece bize uyarı yapılmasıydı

Ben bu olaylara artık pek şaşıramıyorum. Benim kız arkadaşım da bankta sevgilisiyle öpüşmüş gelip bekçi uyarmış,yakın temas yasak diye😂 Ben de çok mu abarttınız acaba? diye sordum ama abartmamışlar. Buna rağmen gelip bekçi uyarmış. Dediğim olay Kırşehir'de olmuş. İstanbul'da olmasına şaşırdım.
Bankta öpüşenleri uyaran bekçiye kızamam ben bu arada. Çocuğumla geçerken böyle bir görüntü görmesini istemem

Adamın yaptığı ne kadar sacmaysa sizin 'aaa olur mu vallahi konuşmadık, billahi cevap vermedik. Açın kameraları ağabey, vallaha biz namusluyuz,iftira atmayin' moduna girmeniz ve hesap ödemeniz de o kadar saçma
Anneniz ses çıkarmak istemiyor olabilir ama siz 'bu ne rezalet, bu ne terbiyesizlik. Çıkar çıkmaz cimere yazacağım, ekşi sözlükte paylaşacagim reziller' deyip hesap ödemeden ciksaydiniz keske.
Hadi onlar aklınıza gelmedi olayın şokuyla, o zaman neden sanki uzun uzun konussaniz adamın sizi kovmaya hakkı varmış gibi kendinizi aklamaya çalışyorsunuz?
Mekandan bir kovulmadiginiz kalmis bir de hesap ödemissiniz.

Son düzenleme:
Adamın yaptığı ne kadar sacmaysa sizin 'aaa olur mu vallahi konuşmadık, billahi cevap vermedik. Açın kameraları ağabey, vallaha biz namusluyuz,iftira atmayin' moduna girmeniz ve hesap ödemeniz.
Anneniz ses çıkarmak istemiyor olabilir ama 'bu ne rezalet, bu ne terbiyesizlik. Çıkar çıkmaz cimere yazacağım, ekşi sözlükte paylaşacagim reziller' deyip hesap ödemeden ciksaydiniz keske.
Hadi onlar aklınıza gelmedi olayın şokuyla, o zaman neden sanki uzun uzun konussaniz adamın sizi kovmaya hakkı varmış gibi kendinizi aklamaya çalışyorsunuz?
Mekandan bir kovulmadiginiz kalmis bir de hesap ödemissiniz.
Haklısınız. Benim tek dediğim şey ''mekanınızda bu yasaksa karşı tarafı uyarmalısınız sizin muhattabınız biz değiliz'' demek oldu. Bu kamera olayı ise mekan sahibi ''ben göreceğimi gördüm'' dediği için ''ne gördünüz kameraya bakalım madem'' dedik. İthamlarınız da hoş değil dedik ama ne alaa. Dediğim gibi olay benim başıma gelmiş olsaydı daha farklı olurdu ama annem bana göre çok ama çok sakin bir insan birde ben de panik atak var adam masaya gelip konuştuğunda ilk bir süre boğulma hissi yaşadım resmen o şoktan. Birde annemin erkek arkadaşı gelecekti o yüzden de bir nevi annem uzatmak istemedi kavga çıkmaması için ama bence gayet kavga sebebiydi benim açımdan.

Ne münasebet ya konuşamazsiniz falan gayet konuşursunuz da istiyorsaniz tanisirsinizda masa bile birleştirirsiniz kesinlikle arada sizin bilmediğiniz bişi olmuş

Çooook sakin kalmışsınız hayatınızda anne kız olarak bundan daha ağır hangi ithamla karşı karşıya kalacaksınız ki
Zaten bu yüzden öfkeliyim yeteri kadarıyla tepki gösteremediğim için. Ama insanın basireti bağlanıyor galiba o an bir şok durumu, dona kalma durumu vs... İnternetten yorum yapmak bir çözüm değil asıl o sıra bağıra bağıra tepki göstermek gerekiyordu.

Ne münasebet ya konuşamazsiniz falan gayet konuşursunuz da istiyorsaniz tanisirsinizda masa bile birleştirirsiniz kesinlikle arada sizin bilmediğiniz bişi olmuş
Annemle adam arasında bilmediğim bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü annemle ben wc gittim. Masalarımız da çok tersti yani bakışma gibi bir durumda olamaz çünkü annemin sırtı adama dönük şekildeydi zaten. Cidden çok saçma bir şey yaşadık eğer biz adama karşı konuşsaydık o zaman bile hak verebilirdik ama bu olan resmen saçmalıktı ve mekan sahibi masaya gelip ithamlarda bulunduğunda çirkeflik yapmadığım için aşırı pişmanım

Istanbul , alkollü mekan , her zaman gittiğiniz yer , kadınların erkeklerle konuşması yasak - mekana ters .. siz dini vecizeler evine mi giittiniz alkollü mekana mı anlayamadım o adamın beynini patlatırdım yasak olan nedir konuşabilirimde adamla izin mi alıcam toplum ahlakına aykiri birsey yapmiyorsam sanane diyemediniz mi iki farklı cinsin konusmasini yasaklayacak kadar tutucuysa mekaninda alkol de satmasın

Karsi taraf farkli seyler de soylemis olabilir diyeceegim ama patron direek mekanda konusmak yasak vs diye girmis kamera kaydi falan hic girmeyecektiniz suçlu gibi polis bile cagirirdim oraya heryere rezil edin böyle mekanlari

Istanbul , alkollü mekan , her zaman gittiğiniz yer , kadınların erkeklerle konuşması yasak - mekana ters .. siz dini vecizeler evine mi giittiniz alkollü mekana mı anlayamadım o adamın beynini patlatırdım yasak olan nedir konuşabilirimde adamla izin mi alıcam toplum ahlakına aykiri birsey yapmiyorsam sanane diyemediniz mi iki farklı cinsin konusmasini yasaklayacak kadar tutucuysa mekaninda alkol de satmasın

Karsi taraf farkli seyler de soylemis olabilir diyeceegim ama patron direek mekanda konusmak yasak vs diye girmis kamera kaydi falan hic girmeyecektiniz suçlu gibi polis bile cagirirdim oraya heryere rezil edin böyle mekanlari
Mekan sahibi iyi bir bok olsa mekanında böyle kurallar olsa zaten ilk bize değil karşı tarafa giderdi. Ama 5 adamın olduğu masaya gidip konuşmaya cesaret edemeyip geldi bizim masaya 2 bayanız ya sözü bize geçirmeye çalıştı :)) annem sakin olurken ben bir o kadar sert konuştum fakat sahibi bunu anlayacak kapasitede bir insan değildi. Senelerce gittiğimiz bir yerdi birde, resmen pişmanlık duyduk son gidişimiz oldu hesabı isteyip kalktık. Keşke bağıra bağıra konuşup haddini bildirseydim de yapamadım işte bu da benim aptallığım oldu.

Kızlaar merhaba 💅 sinirlerim o kadar bozuk ve o kadar öfke doluyum ki nasıl nereden başlayacağımı seçemiyorum. Annemle birlikte ana-kız bir mekana gittiik ve bu mekan sürekli olarak gittiğimiz bir yer. Saat 7'de oturduk yiyoruz içiyoruz sonra annemle birlikte lavaboya gitmeye karar verdik (lavabo dışarıda) ve dönüş girişindeyken adamın biri anneme ''parfümünüz çok güzel kokuyormuş'' diyerek iltifatta bulundu annemde ''teşekkür ederim'' dedi bitti. Bu arada annemin erkek arkadaşı geleceği için annem zaten asla yüz vermedi gülümsemedi bile adama yanlış anlaşılma olmaması için. Ben de yanındaydım bizzat bu olay yaşanırken.

Biz masaya oturur oturmaz mekan sahibi masamıza gelerek ''bu mekanda başkalarıyla konuşmak yasak size göre doğru bize göre yanlış mekanda böyle şeyler istemiyoruz hesabınızı keseriz'' gibi şeyler söyledi biz annemle ŞOOOKKKK😱 annem olan biteni olduğu gibi anlattı ama yok adam hala bize karşı ithamlarda bulunuyor sanki biz adam ile konuşmaya çalışmışız gibi. En son annemin sakin konuşmasına dayanamayıp mekan sahibine ''beyefendi, sizin muhattabınız biz değiliz. Karşı taraf anneme iltifatta bulundu ve annemde nezaketen teşekkür etti. Uyarınızı karşı tarafa yapın bize yapmayın'' diye konuştum.

Bunu söylememe rağmen adam papağan gibi hala ''bizde yasak'' diyor ve yine diyorum ''muhattabınız biz değiliz, lütfen.'' diyorum en son gitti. Ve inanır mısınız karşı tarafa tek bir uyarıda bulunmadı? Madem sizin işletmenizde bu yasak neden bir kadının arkasından gidip iltifat eden erkek uyarı almıyor da kadın uyarı alıyor mesela? Bir bakışma olsa bir kaş-göz kırpma olsa neyse diyeceğim ama masalarımız bile çok çok uzaktı ve iltifat eden adam tek suçumuz nezaketen annemin teşekkür etmesiydi. En son sinirden dayanamayıp karşı adamın yanına giderek ''beyefendi sanırım annemle ufak bir konuşmanız olmuş ama bu mekan sahibi tarafından yanlış anlaşıldı ve bize karşı ağır ithamlarda bulunuyor ne oldu ise siz açıklar mısınız'' diyerek mekan sahibiyle adamı muhattap yapmaya çalışacaktım çünkü sahibi açıklama yaptığımız halde bizi dinlemiyordu fakat annem tuttu ben de gitmedim. Daha sonra mekandan hesabı isteyip kalktık zaten.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Hayatımızda ilk defa böyle bir durum yaşadık ve resmen kendimizi ahlaksız gibi hissettik. Biz her zaman annemle birlikte ana-kız mekana gidip oturan ikiliyiz kimseye bakmayız muhattap olmayız sırf bir adamın yaptığı iltifat yüzünden ''ahlaksız'' damgası yedik kaba tabir ile böyle söylemedi ama sahibinin o konuşmasının nereye çıktığı bariz belliydi. ''Kamera kayıtlarına bakabilirsiniz'' bile dedik. Sahibi resmen 5 adamın olduğu masaya gitmedi (adam iltifat ettiği halde) ama 2 bayanın olduğu masaya gelerek şuursuzca bize laf söyledi. Her şeyi geçtim o kişi belki bizim tanıdığımız biri ve orada karşılaştık.

Bu durum benim başıma gelseydi polise kadar çağırır orayı dar ederdim fakat annem benden daha sakin bir yapıya sahip ve arkadaşı gelecek diye de uzatmadık sorun çıkmasın diye kalktık. Ama ben hala sinirliyim. Yorumlarına baktım daha öncede bir kadına kahkaha atıyor diye uyarıda bulunulmuş. Aramızda avukat arkadaşlar var ise bu mekan sahibini şikayet edebiliyor muyuz? herhangi bir yaptırımı mevcut mu? İnternet yorumlarına yazacağım fakat hukuki bir durumu var mıdır acaba?
Nasıl bir sacmalik ,haremlik selamlik geldi de haberimiz mi yok ?

Bu arada annenizin parfümü nedir?
bu ikisini kullanmıştı. mesajı şimdi gördüm sorry
WhatsApp Image 2024-01-30 at 01.08.54.jpeg

Bence mekân sahibine dikkat edin. O adamın gözü annenizde veya sizde. Bir başkasıyla konuştuğunuzu görünce bozulmuş gibi geldi. Bu bir taciz olayı resmen. Mekâna sürekli gittiğiniz için oranın sahibi sizi tanıyor ve resmen sözlü tacşz etmiş.
Ben de şüphelendim, İstanbul'da her çeşit insan var. Uzun süre o mekanın konumundan uzak dursunlar bence.

X