Annemle, mekanda yaşadığımız ŞOK 😱

Bu ne saçma bir mekan ya. Konuşma 10 saniye falan sürmüş bizzat camide 10 saniye bi erkekle konuşsan bile kimse gelip yasak demez. Belki adam bir şey sordu nerden biliyor konuşma içeriğini?
Bence başka bir iş var adam evlidir ve karısı mekan sahibini daha önce uyarmıştır aklıma bu geldi
Mumtemelen iltifatı eden kişi, mekanın müdürü yahut sahibiyle yakın arkadaş.
Sozu geçen,Hatri sayılan cinsten.
İltifat geri tepince beni rahatsız ediyorlar diyerek mekanın müdürüne şikayet etti.
Olay ozetle bu..

Mumtemelen iltifatı eden kişi, mekanın müdürü yahut sahibiyle yakın arkadaş.
Sozu geçen,Hatri sayılan cinsten.
İltifat geri tepince beni rahatsız ediyorlar diyerek mekanın müdürüne şikayet etti.
Olay ozetle bu..
Olabilir. Böyle bir iş yoksa kimse kimseye böyle bir uyarı yapmaz, konyada yaşanmamış sonuçta İstanbulda yaşanmış olay😂

Hayır yani bir adam gelip tanışmak da isteyebilir ve kadın buna olumlu karşılik da verebilir.kim ne karışır bu durumu? Yasak demeleri çok saçma geldi. Bir mekanda biriyle konuşmak,tanışmak neden yasak olsun?
Bunlar acaba sizi eskort falan mı sandi? Ondan mı böyle tepki verdiler? Yani çünkü gorevlinin davranışi çok saçma. Ben olsam bu olayın baya üstüne giderdim orda

Bu ne cüret?Mekan mıdır nedir,her neyse onun sahibi hangi cüretle size bu şekilde davranabiliyor?Üstelik her zaman gittiğiniz bir yermiş,siz peki buna rağmen niye hesabı ödeyip kalkıp gitmediniz?
''beyefendi sizin muhattabınız ve uyaracağınız kişi biz değiliz'' dedikten sonra hesabı isteyip kalktık zaten. Verdiğimiz para da haram zehir olsun da neyse...

Bu ne ya ne hakla kalkıp laga luge etmişler? Siz kendinizi kime anlatmaya çalışıyorsunuz kim o ki? niye oturmaya devam ettiniz onu da hiç anlamadım.

Anlatmadığınız birşeyler var gibi mekan sahibi nasıl bu densizliği yaptı size
Yok gerçekten her şey anlattığım gibi. Her şey ''3 saniye''den ibaret. Annemle birlikte wc gittik dönerken tam kapı girişinde adam ''parfümünüz çok güzelmiş'' dedi annem teşekkür etti ve sonrasında afiyet olsun diyerek yollar ayrıldı. Gerçekten bu kadar başka bir detay olsaydı yazardım

Bu ne ya ne hakla kalkıp laga luge etmişler? Siz kendinizi kime anlatmaya çalışıyorsunuz kim o ki? niye oturmaya devam ettiniz onu da hiç anlamadım.
Yok oturmaya devam etmedik hesabı isteyip kalktıp yukarıda da yazmıştım. Verdiğimiz para bile haram olsun gerçekten.

Çok enteresan. Genelde bunun tersi olur, bizim de sürekli gittiğimiz alkollü bir restoran var. Güzel, kimsenin kimseyi rahatsız etmediği 2-3 kadın olarak da gitseniz rahat rahat oturacağınız bir yer. Çünkü restoranın sahibi erkek gruplarının saçma sapan hareketler yapmasına müsade eden birisi değil. Aşırı sesli konuşmak bile buna dahil. Burası herkesin rahat etmeye geldiği bir mekan taşkın hareketlerde bulunamazsınız deyip ufaktan yol veriyor. Ancak saçma sapan hareketleri yapan kadınlar olsa onlara da aynı uyarıyı yapacağına eminim. Siz bu tarz bir harekette bulunmadıysanız böyle saçma bir mekanda dert anlatmaya çalışmanı ilginç. Rezil edip çıksaydınız.

Kızlaar merhaba 💅 sinirlerim o kadar bozuk ve o kadar öfke doluyum ki nasıl nereden başlayacağımı seçemiyorum. Annemle birlikte ana-kız bir mekana gittiik ve bu mekan sürekli olarak gittiğimiz bir yer. Saat 7'de oturduk yiyoruz içiyoruz sonra annemle birlikte lavaboya gitmeye karar verdik (lavabo dışarıda) ve dönüş girişindeyken adamın biri anneme ''parfümünüz çok güzel kokuyormuş'' diyerek iltifatta bulundu annemde ''teşekkür ederim'' dedi bitti. Bu arada annemin erkek arkadaşı geleceği için annem zaten asla yüz vermedi gülümsemedi bile adama yanlış anlaşılma olmaması için. Ben de yanındaydım bizzat bu olay yaşanırken.

Biz masaya oturur oturmaz mekan sahibi masamıza gelerek ''bu mekanda başkalarıyla konuşmak yasak size göre doğru bize göre yanlış mekanda böyle şeyler istemiyoruz hesabınızı keseriz'' gibi şeyler söyledi biz annemle ŞOOOKKKK😱 annem olan biteni olduğu gibi anlattı ama yok adam hala bize karşı ithamlarda bulunuyor sanki biz adam ile konuşmaya çalışmışız gibi. En son annemin sakin konuşmasına dayanamayıp mekan sahibine ''beyefendi, sizin muhattabınız biz değiliz. Karşı taraf anneme iltifatta bulundu ve annemde nezaketen teşekkür etti. Uyarınızı karşı tarafa yapın bize yapmayın'' diye konuştum.

Bunu söylememe rağmen adam papağan gibi hala ''bizde yasak'' diyor ve yine diyorum ''muhattabınız biz değiliz, lütfen.'' diyorum en son gitti. Ve inanır mısınız karşı tarafa tek bir uyarıda bulunmadı? Madem sizin işletmenizde bu yasak neden bir kadının arkasından gidip iltifat eden erkek uyarı almıyor da kadın uyarı alıyor mesela? Bir bakışma olsa bir kaş-göz kırpma olsa neyse diyeceğim ama masalarımız bile çok çok uzaktı ve iltifat eden adam tek suçumuz nezaketen annemin teşekkür etmesiydi. En son sinirden dayanamayıp karşı adamın yanına giderek ''beyefendi sanırım annemle ufak bir konuşmanız olmuş ama bu mekan sahibi tarafından yanlış anlaşıldı ve bize karşı ağır ithamlarda bulunuyor ne oldu ise siz açıklar mısınız'' diyerek mekan sahibiyle adamı muhattap yapmaya çalışacaktım çünkü sahibi açıklama yaptığımız halde bizi dinlemiyordu fakat annem tuttu ben de gitmedim. Daha sonra mekandan hesabı isteyip kalktık zaten.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki anlatamam size. Hayatımızda ilk defa böyle bir durum yaşadık ve resmen kendimizi ahlaksız gibi hissettik. Biz her zaman annemle birlikte ana-kız mekana gidip oturan ikiliyiz kimseye bakmayız muhattap olmayız sırf bir adamın yaptığı iltifat yüzünden ''ahlaksız'' damgası yedik kaba tabir ile böyle söylemedi ama sahibinin o konuşmasının nereye çıktığı bariz belliydi. ''Kamera kayıtlarına bakabilirsiniz'' bile dedik. Sahibi resmen 5 adamın olduğu masaya gitmedi (adam iltifat ettiği halde) ama 2 bayanın olduğu masaya gelerek şuursuzca bize laf söyledi. Her şeyi geçtim o kişi belki bizim tanıdığımız biri ve orada karşılaştık.

Bu durum benim başıma gelseydi polise kadar çağırır orayı dar ederdim fakat annem benden daha sakin bir yapıya sahip ve arkadaşı gelecek diye de uzatmadık sorun çıkmasın diye kalktık. Ama ben hala sinirliyim. Yorumlarına baktım daha öncede bir kadına kahkaha atıyor diye uyarıda bulunulmuş. Aramızda avukat arkadaşlar var ise bu mekan sahibini şikayet edebiliyor muyuz? herhangi bir yaptırımı mevcut mu? İnternet yorumlarına yazacağım fakat hukuki bir durumu var mıdır acaba?
Mekan suudi arabistanda harem selamlık bir mekan mı

X