Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla bende doğma büyüme İstanbul'dayım böyle bı yere hiç denk gelmedim, çok ilginç vede çirkin hayret ettim. Normal bı konuşmaya kimse hicbiyerde karışamaz
Bu konuyu okudum ve çok aklıma takıldı direk baya büyük bir mekanı olan, çok uzun yıllardır bu işte olan bir yakınıma sordum. Ve şöyle dedi: “Annesi daha önceleri tek gidip başkalarıyla bu tarz muhabbetlere girmişse ve aile yeriyse uyarmış olabilirler. Yoksa hiçbir mekan asla böyle yapmaz” dedi. Bana da mantıklı geldi annenizin tepki vermemesinden dolayı. Kim olsa kıyamet kopartırdı çünkü!
Bu konuyu okudum ve çok aklıma takıldı direk baya büyük bir mekanı olan, çok uzun yıllardır bu işte olan bir yakınıma sordum. Ve şöyle dedi: “Annesi daha önceleri tek gidip başkalarıyla bu tarz muhabbetlere girmişse ve aile yeriyse uyarmış olabilirler. Yoksa hiçbir mekan asla böyle yapmaz” dedi. Bana da mantıklı geldi annenizin tepki vermemesinden dolayı. Kim olsa kıyamet kopartırdı çünkü!
Ne alaka ya ? Mekan sahibi belki ruh hastasi sizde bi alemsiniz kadin nezaketli davranip susmus diye hemen kadinda suc arama pesindesiniz . Birakin artik bu ata erkil kafalari