Annemle, mekanda yaşadığımız ŞOK 😱

Mumtemelen iltifatı eden kişi, mekanın müdürü yahut sahibiyle yakın arkadaş.
Sozu geçen,Hatri sayılan cinsten.
İltifat geri tepince beni rahatsız ediyorlar diyerek mekanın müdürüne şikayet etti.
Olay ozetle bu..

Olabilir. Böyle bir iş yoksa kimse kimseye böyle bir uyarı yapmaz, konyada yaşanmamış sonuçta İstanbulda yaşanmış olay

Hayır yani bir adam gelip tanışmak da isteyebilir ve kadın buna olumlu karşılik da verebilir.kim ne karışır bu durumu? Yasak demeleri çok saçma geldi. Bir mekanda biriyle konuşmak,tanışmak neden yasak olsun?
Bunlar acaba sizi eskort falan mı sandi? Ondan mı böyle tepki verdiler? Yani çünkü gorevlinin davranışi çok saçma. Ben olsam bu olayın baya üstüne giderdim orda

Bu ne cüret?Mekan mıdır nedir,her neyse onun sahibi hangi cüretle size bu şekilde davranabiliyor?Üstelik her zaman gittiğiniz bir yermiş,siz peki buna rağmen niye hesabı ödeyip kalkıp gitmediniz?
''beyefendi sizin muhattabınız ve uyaracağınız kişi biz değiliz'' dedikten sonra hesabı isteyip kalktık zaten. Verdiğimiz para da haram zehir olsun da neyse...

Bu ne ya ne hakla kalkıp laga luge etmişler? Siz kendinizi kime anlatmaya çalışıyorsunuz kim o ki? niye oturmaya devam ettiniz onu da hiç anlamadım.

Anlatmadığınız birşeyler var gibi mekan sahibi nasıl bu densizliği yaptı size
Yok gerçekten her şey anlattığım gibi. Her şey ''3 saniye''den ibaret. Annemle birlikte wc gittik dönerken tam kapı girişinde adam ''parfümünüz çok güzelmiş'' dedi annem teşekkür etti ve sonrasında afiyet olsun diyerek yollar ayrıldı. Gerçekten bu kadar başka bir detay olsaydı yazardım

Bu ne ya ne hakla kalkıp laga luge etmişler? Siz kendinizi kime anlatmaya çalışıyorsunuz kim o ki? niye oturmaya devam ettiniz onu da hiç anlamadım.
Yok oturmaya devam etmedik hesabı isteyip kalktıp yukarıda da yazmıştım. Verdiğimiz para bile haram olsun gerçekten.

Çok enteresan. Genelde bunun tersi olur, bizim de sürekli gittiğimiz alkollü bir restoran var. Güzel, kimsenin kimseyi rahatsız etmediği 2-3 kadın olarak da gitseniz rahat rahat oturacağınız bir yer. Çünkü restoranın sahibi erkek gruplarının saçma sapan hareketler yapmasına müsade eden birisi değil. Aşırı sesli konuşmak bile buna dahil. Burası herkesin rahat etmeye geldiği bir mekan taşkın hareketlerde bulunamazsınız deyip ufaktan yol veriyor. Ancak saçma sapan hareketleri yapan kadınlar olsa onlara da aynı uyarıyı yapacağına eminim. Siz bu tarz bir harekette bulunmadıysanız böyle saçma bir mekanda dert anlatmaya çalışmanı ilginç. Rezil edip çıksaydınız.

Mekan suudi arabistanda harem selamlık bir mekan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…