- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi MarsdakiRoadster
Profilinde 24 yazıyor ama hadi berkecan yat uyu artıkYemin ederim gercek bir olay abaza falan degilim 22 yasinda bir kizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilinde 24 yazıyor ama hadi berkecan yat uyu artıkYemin ederim gercek bir olay abaza falan degilim 22 yasinda bir kizim
Basima gelen film gibi olay uzaktan komik bile geliyor ama cok ciddiyimTaze baaan var haniim.
Mis gibi banlarimiz vaar
Dildolu banlarimiz geldi yetişen aliyor
Vallahi oyle oldu kafayi yiycem annemle babam hic yakistiramiyorumHıyar çıktı yani
Bende biblo falan yazacaktı heralde dedım ıkı kere yazınca hemen Google amcaya sordumAyyy kızlar vallaha bilmiyordum
Yani insanın başına ne gelirse ya meraktan ya dildodan demişlerEtiketler daha cok cevap gelsin diye ama bilmiyorum 20 sene önce satilir yani aklima bile getiremiyorum onlarin yeni alinmis ihtimalini
Kız yeminle bende biblo diyo sandım acaba babası müze falan mı soydu dedim. BaZen saflığımı seviyorumBende biblo falan yazacaktı heralde dedım ıkı kere yazınca hemen Google amcaya sordum
O neydi gızz oldum valla ılk kez duydum
Bayılacam gece vakti gülmekten. Süper yorumlar varYani insanın başına ne gelirse ya meraktan ya dildodan demişler
Hiç inandırıcı değilsiniz ama hadi öğüt vereyim. Kurcalamasaydınız
Ya ablaEvde kuytu köşelerde sakladığınız kasalarınızın şifresini doğum tarihi, evlilik yıldönümü vb yapmayınız çok tehlikeli
Ben de bilmiyordum yorumlarda ogrendim dildo... ilk kez duydum.Ayyy kızlar vallaha bilmiyordum
36 yaşındayım dildoyu şimdi öğrendim ne kadar cahil kalmışım 22 yaşında ki öğrenmişYapay penis