- 10 Eylül 2019
- 12
- 20
- 29
- Konu Sahibi MarsdakiRoadster
Ya yemin ederim gercek akil almak icin geldim gözüme uyku girmiyorGece gece eğlence arıyor birileri... @Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yemin ederim gercek akil almak icin geldim gözüme uyku girmiyorGece gece eğlence arıyor birileri... @Mune
Evet cok büyük saygısızlık ama boyle bisey cikmaz en fazla annemin bilezikleri cikar diye beklemistimYarin da ona bak lutfen bizi de aydinlat. Zaten ayip etmissin sandigi acarak.
O etiketler ne o zaman?Ya yemin ederim gercek akil almak icin geldim gözüme uyku girmiyor
Yemin ederim gercek bir olay abaza falan degilim 22 yasinda bir kizimTamam işsiz abazan kardeş.
Yapay penis
buralardan nasıl tanımlasak bilemedim.oyuncak çük diyim kibarca
Ayyy kızlar vallaha bilmiyordumYaaa serooo senin o tatliliga ne demeli
Şuan onuda aklima soktunuz vallahiAnnenmi kullanıyo babanmı onu merak ettim
Adini aldigin ben fero'nun bile sarkisi var ya "bosver dildoDildo ne ki
Yemin ediyor bide bak birazdan çarpılacanYemin ederim ne ben kucugum nede bu olay yalan keske gercek olmasa
Tövbeler olsunduAdini aldigin ben fero'nun bile sarkisi var ya "bosver dildo
Var babafingo" diye (evet. Su an nikine biraz uzaklastigini hissedebiliyorum)
Etiketler daha cok cevap gelsin diye ama bilmiyorum 20 sene önce satilir yani aklima bile getiremiyorum onlarin yeni alinmis ihtimaliniO etiketler ne o zaman?
Ayrıca 20 sene önce dildo alan anneyi babayı tebrik ederim
Merhaba arkadaşlar ben bugun birseye şahit oldum kimseyede anlatamadim. En son burda hesap acip size danışmak geldi aklima hala cok kötüyüm konuya gireyim once... Ben 5 yaşındayken bir sandik gormustum ve sifreli kiliti vardi anne bu ne dedigimde annem para ve altın var demisti suan 22 yasindayim ve gecen gun onu dolabin dibinde gordum sonra icinde para olmadigini düşündüm cunku sandikta sakliyacak kadar paramiz olsa gider borçlarimizi oderdik neyse bugun evde tektim ve şeytan dürtu beni git bak icinde ne var diye sifresini bi kac kez deneyince cat diye acildi acar acmaz beni kocaman bir dildo karşıladı. Basimdan aşağıya kaynar sular indi yemin ederim annem babam 50 kusur yasinda insanlar ne isleri var bunla dedim. Sonra hadi genclikten kalmistir falan diyip gecistirdim ama yemin ederim hala olayin sokundayim ve en kotusu geliyor kizlar. Benim gecende hard disk ihtiyaçim oldu babama dedim var mi sende oda ne arasin bende dedi. Ama sandikta yeni alinmis pahali bir hard disk vardi icinde ne olabilir ki kizlar sandik icine koyacak kadar gizli kapaklı isi olmaz babamin memur emeklisi kendisi. Aklima çok kötü seyler geliyor kafayi yiycem bana akil verin. Keske hic acmasaydim o sandigi kocaman dildoyu keske hic gormeseydim merak cidden çok kötü birsey...