• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle anlaşamıyorum

Allah kolaylik versin yardimcin olsun durumun oldukça zor belki evet ama yağmurdan kaçarken sakin ola doluya tutulma sonra senin için çok daha zor olacaktır. malesef bazı aileler verdikleri emeğin karşılığını almak istiyorlar bide erkek arkadaşın ve ailesine ne olursa olsun durumunla ilgili birseyler anlatmamaya çalış çünkü onlar sana yol şu elektrik olarak dönüyor günün birinde. .

Allah kolaylik versin yardimcin olsun durumun oldukça zor belki evet ama yağmurdan kaçarken sakin ola doluya tutulma sonra senin için çok daha zor olacaktır. malesef bazı aileler verdikleri emeğin karşılığını almak istiyorlar bide erkek arkadaşın ve ailesine ne olursa olsun durumunla ilgili birseyler anlatmamaya çalış çünkü onlar sana yol şu elektrik olarak dönüyor günün birinde. .

amin teşekkürler.babamı kaybettim hayattaki tek yakınım annem ve kardeşim.ne anne ne baba tarafındaki akrabalarla kuvvetli bağlarımız yok.annemin kardeşimin de bana sevgi beslediği yok.haliyle şuan her şeyimi paylaşabildiğim tek dostum erkek arkadaşım.ailesi pek bi şey bilmiyor.oturup benimle hıçkıra hıçkıra ağlayabilen biri onun annesine de zamanındaki benimkine benzer şeyler yaşamış.umarım dediğin gibi olmaz ileride kullanmaz bana karşı.

sen şu an tek dayanağın olarak gördüğün için herşeyi anlatiyorsun inşallah yarın en küçük bir şeyde senin annende böyleydi cümlesini duymazsin.. Rabbim yardimcin olsun canım en yakinimiz dediğimiz annemizden böyle şeyler görmek insanı hayata karşı daha da savunmasız bir hale sokuyor.

anne olunca anlayacaksınız annenizi....gerçekten şu an onu anlamanız çok zor.mutsuz bir evlilik...ilgisiz biz eş ve baba...yalnız ölmemek için idare edecek kadar bir koca...ve söz dinlemeyen evlatlar...annenizin işi zor.başından sizinle aynı şeyler geçmiş insanlar buraya yazmışlardır,onları dinleyin.annenizi dinleyin.anneler her şeyi hissederler.BUNDAN LÜTFEN AMA LÜTFEN EMİN OLUN.

sen şu an tek dayanağın olarak gördüğün için herşeyi anlatiyorsun inşallah yarın en küçük bir şeyde senin annende böyleydi cümlesini duymazsin.. Rabbim yardimcin olsun canım en yakinimiz dediğimiz annemizden böyle şeyler görmek insanı hayata karşı daha da savunmasız bir hale sokuyor.[/QUOT

amin canım.bir ihtimal var elbette diyebilir suratıma vurabilir.belki çok çok iyi olsa da gün gelir çıkar ağzından hatırlatır.ben de çok düşünüyorum.ama tutunacak kimsem yok derdimi paylaşacak kimsem yok şuan.anne kardeş böyle davranabiliyorsa kimseye tam anlamıyla zaten güvenemem.tek yapabileceğim dua etmek öyle bir şeyin olmaması için.

anne olunca anlayacaksınız annenizi....gerçekten şu an onu anlamanız çok zor.mutsuz bir evlilik...ilgisiz biz eş ve baba...yalnız ölmemek için idare edecek kadar bir koca...ve söz dinlemeyen evlatlar...annenizin işi zor.başından sizinle aynı şeyler geçmiş insanlar buraya yazmışlardır,onları dinleyin.annenizi dinleyin.anneler her şeyi hissederler.BUNDAN LÜTFEN AMA LÜTFEN EMİN OLUN.

Ben annemi dinleyemiyorum çünkü konuşmayı bilmiyor tek bildiği bağırıp saldırmak hakaret etmek küfretmek.ve bu sırf şuanki ilişkime karşı olduğu için yaşanan şeyler değil senelerdir yaşatıyor bana bunları.ben çok sakinim konuşmaktan çok dinlemesini seven bir insanım.ama annemle hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum onu anlamaya hak vermeye çok çalıştım ama bi yerde tıkanıp kalıyorsun.o bir anne olarak zorluklar yaşadıysa ben ondan çok zorluk yaşadım annem babam hayattayken beni istemeyen akrabalarımın yanında sığıntı gibi yaşadım senelerce.ve hiçbir zaman kolay olanı seçmedim.evlenmeyi düşünmedim okudum iyi kötü meslek sahibi oldum.her zaman çevrem tarafımdan takdir edildim.buna rağmen benim annem bana dayağı hakareti reva görüyor benimle gururlanması gerekirken destek olması gerekirken sürekli psikolojik baskı yapıp beni yanlış kararlar vermeye itiyor.ben kendimle ilgili en doğru kararı vermeye çalışıyorum zaten.şuan evlenmeyi düşünmüyorum 1senem var önümde önce atanmak elbette isteğim bu bir sene içinde.ama olur ya yine olmazsa 25 yaşımda hala yediğim lokmanın başıma kakıldığı bana hakaret edilen şiddet uygulanan bir evde yaşayacağıma belki daha az maaş alarak kendi yuvamı kurup en azından huzurlu başıma bişeyler kakılmadan yaşamayı tercih ederim.tavsiyeniz için teşekkür ederim.

o kdar gurur kırıcı bir şey ki .anneye babaya saygılı olunmalı böyle öğrendim böyle yerleşti bende.el kaldırmadım asla.ama bugün kafamı yatağımın yanındaki duvara vurdu birkaç kez elimi parmaklarımı ısırdı.gücüm yetmiyor itmeye kendimi korumaya çalışıyorum bir de döv beni annesine el kaldırıyor diye bağırıyor.kardeşime seslendim birkaç kez geldi dayak yiyen benim bırak lan benim annemi demez mi...hala çıkmıyor aklımdan.ben annemin bilinçli yaptığını düşünüyorum tüm bunları.evlenince umarım Allah muhtac etmez tek dileğim bu.ben çok merhametliyim zorda kaldığını duysam yardım ederim ama içimde zerre sevgi yok kalmadı.

resmen yam yam parmağını mı ısırdı..bu hiç normal değil...inanamıyorum..böyle anneye muhtaç mı olunur ...olmaz olsun..:KK53:

resmen yam yam parmağını mı ısırdı..bu hiç normal değil...inanamıyorum..böyle anneye muhtaç mı olunur ...olmaz olsun..:KK53:
evet şuan diş izleri parmağımda ve şiş .kardeşim gelip çekmeseydi öyle kalacaktı.normal olmadığının farkındayım.bi ara tahta parçası vardı dolabımın altında onu aldı eline.bu arada bilgisayarımı yere çarptı.gözü dönüyor ve ne yaptığını bilmiyor karşısındaki kızı değil düşmanı sanki öyle davranıyor.

Back