Annemin sevgilisi mi var

Merhaba bu ilk mesajım.ve böyle bir konuyla açılışı yapacağım hiç aklıma gelmezdi.öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konuyu veya şüpheyi kimseye anlatamıyorum en yakınlarıma bile.amadüşünmekten ve kendi kendime konuşmaktan bıktım bana yardımcı olun lütfen.annem teknolojiye meraklı oyun oynayan sosyal medyada aktif, parti ve dernek teşkilatı mensubu birisi.babam özellikle elinden telefonudüşürmemesinden oldukça şikayetçiydi.ancak biz bunu bağımlılık olarak tanımlıyorduk.annem ibadetlerine dinine bağlı biri.başka türlü bişey hayatta aklıma gelmezdi.ta ki geçen güne kadar .ilk olarak şüphelendiğim nokta telefonda biriyle yazılırım kimle yazılıyorsun diye sordum tabi bu sırada gülerek ekranı sakladı benden ama başını okuyabilmiştim yalnız selahatt... Gibi bir isimdi.erkek olduğunu anladım o an.sonra o gece ben kitap okuyordum saat 2 ye yakındı.salonda biriyle konuşuyor .önce kapıdan dinledim.sonra yanına gittim oturdum telefondan bit erkek sesi geliyordu annem apar topar kapattı.ama bızuntuya da vermedi bizim bilmem kim.biriyle mahkemelik olmuş da .diye Birşey uydurdu.hmm dedim üstüne gitmedim.işkillenmiştim bir kere.ertesi gün telefonu ele geçirsem diye düşünüyordum ama nereye gitse yanında götürüyordu.artıkgüvenımi kazanmak için mi bilmem benim rahat ulaşabilceğim biryere teli koymuştu.bi gece önceki facebook messenger yazışması yoktu.watsappta da yoktu.mesaja baktım geçmiş silinmiş yalnız son diyalog var.karşıdaki ben seni asla terketmem demiş .annem de içime bi ateş düştü napıyorsun yazmış.ardından mesaj Atanın adı saliha k. Son aramalarda bu kişi sıkça var.numarasını aldım sorguladım .sabahattin adında biri.telefon görüşmelerini bizden gizli yapmaya çok özen gösteriyordu ama böyle Birşey hiç aklıma gelmezdi .kütfen lütfen bir akıl
Köy ortada kılavuza ne gerek var :KK43: böyle insanlar bir de çok dindarım diye geçinmezler mi şu dindarlığın ölçütünü biri bana açıklasın rica ediyorum

bunun baba versiyonunu bir sanı olarak yaşadım ya da gerçekti tam olarak kestiremiyorum hala çok uğraştım ama tam kanıtlayamadım da evlilik arifesindeydim. Çok zor bilirim. Önce bir kaç somut bir kanıt yap eşin göremeyecek şekilde sonra ablanlarla paylaş ve birlikte hareket edin annenizi kendine getirinn

Belli ki bi heyecanin pesine dusmus.. bence kimseye anlatmadan annenizle konusun. Zaten adama mesaj atmissiniz mutlaka soylemistir annenize.. diger bir sorun konustuktan sonra nasil bir iliskiniz olacak nasil guvenecek affedeceksiniz.. Allah yardim etsin zor gercekten..

Ne gunlere kaldik Ya RABBI millet kudurdu. Once tam emin olun ablalarinizla konusun belge bulun aldatigina dair. Yalanlarsa suclu siz olursunuz.

Önce emin ol sonra ablalarınla paylaş ve adamı arayın. Annen den önce sakın bu işi tek başına yapma. Ne tür haberler okuyoruz biliyorsun. Yani çok karamsar söylüyorum ama her ihtimali göz önüne almak lazkm. Yada annenin ablası varsa güvenilir biritse onada diyebilirsin. ama sakın bu sırrı tek başına lamaya yada annenle konışmaya kalkma derim.

Zaten adam annenize yetiştirmiştir senin hesaptan bana böyle böyle yazıldı diye. Bence de ablanızla konuşun karar verin ona göre hareket edin.
Babanıza üzüldüm :KK43: ama annenizde kullanılıyor birilerinin aklını başına getirmesi lazım.

Zaten abla hem kardes hemde anne gibidir ablana anlatmalısın sonrada annenle konusmalısınız çünkü ben olsam böyle bi konuyu annemle sakince konusamazdım tek basıma hemde senin için cpk büyük bi yük olmustur bunu bilmen

Bence abla fln değil yaşi küçük olsa anlaşan akil alsin. Bence çok sert bi şekilde annemle konuş tehdit et gerekirse bunu herkese bildiricem de . ama sakin deme. Ailene. Yasin 25. Olgunsun kesinlikle olgunlukla davranmalisin. Herkes şeytana uyar. Oyuzden dikkat et. Ama annene hattini bildir ki okdr rahat olamasin. Vicdan azabi ceksin . anlatabilddkmmi

Anneyle konusmalisiniz ablanla diosunuzda . oturup anne bi iliskkn varmis napicaz yada şöle böle mi konuşulacak hyr tabiki . çok sert ve yeni öğrenmiş gibi içine oturacak cümlelerle vede tavriniz çok net kesinlikle. Böyle olmali.

Aşamada kesinlikle bisey demeyin. Cnki durumu lackalastirir. Karsinin nsl biri oldu biomiosunu. Oda annene dese. Annen biliolar bunlar diye düşünür . çok tepki vermediginjze daha çok sevinir. Bir an önce annenizle çok sert konusun. Herkes haddini bilsin. Okonussun adamla

İ
heeyy konu sahibi neler oldu çok merak ediyorum, iyimisin
evet.bazı gelişmeler oldu .annem daha sonra telefonla arayıp çok utandığını artık görüşmeyeceğini söyledi .sakın ablamlara söyleme beni utandırma dedi.ben de daha kimseye bişey demedim ama bıraktın artık değil mi dedim.evet dedi.en son düğün için geldiğinde görüştük.ama telefonunu karıştıracak fırsat bulamadım.zaten bu olay beni o kadar üzdü ki keşke hiç bilmeseydim diyorum .eskiden her fırsatta kendinden bahsettiğim örnek aldığım çok özlediğim bir annem vardı.araya çok mesafe girdi

İ
evet.bazı gelişmeler oldu .annem daha sonra telefonla arayıp çok utandığını artık görüşmeyeceğini söyledi .sakın ablamlara söyleme beni utandırma dedi.ben de daha kimseye bişey demedim ama bıraktın artık değil mi dedim.evet dedi.en son düğün için geldiğinde görüştük.ama telefonunu karıştıracak fırsat bulamadım.zaten bu olay beni o kadar üzdü ki keşke hiç bilmeseydim diyorum .eskiden her fırsatta kendinden bahsettiğim örnek aldığım çok özlediğim bir annem vardı.araya çok mesafe girdi
çok üzüldüm. ama insanlar hata yapar. önemli olan tekrar etmemek. hele annense affet bence. mesafeyi falan boşver. affet. hatta konuş belki ihtiyacı vardır konuşmaya.

X