- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi asocialactivity
teyzeye bak sen yaşından başından boyunca çocuklarından da utanmıyor çok yazık babana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köy ortada kılavuza ne gerek var böyle insanlar bir de çok dindarım diye geçinmezler mi şu dindarlığın ölçütünü biri bana açıklasın rica ediyorumMerhaba bu ilk mesajım.ve böyle bir konuyla açılışı yapacağım hiç aklıma gelmezdi.öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konuyu veya şüpheyi kimseye anlatamıyorum en yakınlarıma bile.amadüşünmekten ve kendi kendime konuşmaktan bıktım bana yardımcı olun lütfen.annem teknolojiye meraklı oyun oynayan sosyal medyada aktif, parti ve dernek teşkilatı mensubu birisi.babam özellikle elinden telefonudüşürmemesinden oldukça şikayetçiydi.ancak biz bunu bağımlılık olarak tanımlıyorduk.annem ibadetlerine dinine bağlı biri.başka türlü bişey hayatta aklıma gelmezdi.ta ki geçen güne kadar .ilk olarak şüphelendiğim nokta telefonda biriyle yazılırım kimle yazılıyorsun diye sordum tabi bu sırada gülerek ekranı sakladı benden ama başını okuyabilmiştim yalnız selahatt... Gibi bir isimdi.erkek olduğunu anladım o an.sonra o gece ben kitap okuyordum saat 2 ye yakındı.salonda biriyle konuşuyor .önce kapıdan dinledim.sonra yanına gittim oturdum telefondan bit erkek sesi geliyordu annem apar topar kapattı.ama bızuntuya da vermedi bizim bilmem kim.biriyle mahkemelik olmuş da .diye Birşey uydurdu.hmm dedim üstüne gitmedim.işkillenmiştim bir kere.ertesi gün telefonu ele geçirsem diye düşünüyordum ama nereye gitse yanında götürüyordu.artıkgüvenımi kazanmak için mi bilmem benim rahat ulaşabilceğim biryere teli koymuştu.bi gece önceki facebook messenger yazışması yoktu.watsappta da yoktu.mesaja baktım geçmiş silinmiş yalnız son diyalog var.karşıdaki ben seni asla terketmem demiş .annem de içime bi ateş düştü napıyorsun yazmış.ardından mesaj Atanın adı saliha k. Son aramalarda bu kişi sıkça var.numarasını aldım sorguladım .sabahattin adında biri.telefon görüşmelerini bizden gizli yapmaya çok özen gösteriyordu ama böyle Birşey hiç aklıma gelmezdi .kütfen lütfen bir akıl
evet.bazı gelişmeler oldu .annem daha sonra telefonla arayıp çok utandığını artık görüşmeyeceğini söyledi .sakın ablamlara söyleme beni utandırma dedi.ben de daha kimseye bişey demedim ama bıraktın artık değil mi dedim.evet dedi.en son düğün için geldiğinde görüştük.ama telefonunu karıştıracak fırsat bulamadım.zaten bu olay beni o kadar üzdü ki keşke hiç bilmeseydim diyorum .eskiden her fırsatta kendinden bahsettiğim örnek aldığım çok özlediğim bir annem vardı.araya çok mesafe girdiheeyy konu sahibi neler oldu çok merak ediyorum, iyimisin
çok üzüldüm. ama insanlar hata yapar. önemli olan tekrar etmemek. hele annense affet bence. mesafeyi falan boşver. affet. hatta konuş belki ihtiyacı vardır konuşmaya.İ
evet.bazı gelişmeler oldu .annem daha sonra telefonla arayıp çok utandığını artık görüşmeyeceğini söyledi .sakın ablamlara söyleme beni utandırma dedi.ben de daha kimseye bişey demedim ama bıraktın artık değil mi dedim.evet dedi.en son düğün için geldiğinde görüştük.ama telefonunu karıştıracak fırsat bulamadım.zaten bu olay beni o kadar üzdü ki keşke hiç bilmeseydim diyorum .eskiden her fırsatta kendinden bahsettiğim örnek aldığım çok özlediğim bir annem vardı.araya çok mesafe girdi