Annemin sevgilisi mi var

Merhaba bu ilk mesajım.ve böyle bir konuyla açılışı yapacağım hiç aklıma gelmezdi.öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konuyu veya şüpheyi kimseye anlatamıyorum en yakınlarıma bile.amadüşünmekten ve kendi kendime konuşmaktan bıktım bana yardımcı olun lütfen.annem teknolojiye meraklı oyun oynayan sosyal medyada aktif, parti ve dernek teşkilatı mensubu birisi.babam özellikle elinden telefonudüşürmemesinden oldukça şikayetçiydi.ancak biz bunu bağımlılık olarak tanımlıyorduk.annem ibadetlerine dinine bağlı biri.başka türlü bişey hayatta aklıma gelmezdi.ta ki geçen güne kadar .ilk olarak şüphelendiğim nokta telefonda biriyle yazılırım kimle yazılıyorsun diye sordum tabi bu sırada gülerek ekranı sakladı benden ama başını okuyabilmiştim yalnız selahatt... Gibi bir isimdi.erkek olduğunu anladım o an.sonra o gece ben kitap okuyordum saat 2 ye yakındı.salonda biriyle konuşuyor .önce kapıdan dinledim.sonra yanına gittim oturdum telefondan bit erkek sesi geliyordu annem apar topar kapattı.ama bızuntuya da vermedi bizim bilmem kim.biriyle mahkemelik olmuş da .diye Birşey uydurdu.hmm dedim üstüne gitmedim.işkillenmiştim bir kere.ertesi gün telefonu ele geçirsem diye düşünüyordum ama nereye gitse yanında götürüyordu.artıkgüvenımi kazanmak için mi bilmem benim rahat ulaşabilceğim biryere teli koymuştu.bi gece önceki facebook messenger yazışması yoktu.watsappta da yoktu.mesaja baktım geçmiş silinmiş yalnız son diyalog var.karşıdaki ben seni asla terketmem demiş .annem de içime bi ateş düştü napıyorsun yazmış.ardından mesaj Atanın adı saliha k. Son aramalarda bu kişi sıkça var.numarasını aldım sorguladım .sabahattin adında biri.telefon görüşmelerini bizden gizli yapmaya çok özen gösteriyordu ama böyle Birşey hiç aklıma gelmezdi .kütfen lütfen bir akıl
annen kaç yasında merak ettim

Babanızla arası nasıl annenizin ? Anneniz gece konuşurken babanız hiç mi fark etmiyor ? Ya da bu kadar telefonla haşır neşirken bakmak istemiyor mu şaka yollu?

Bence ablalarınızla da paylaşmayın, babanızla da. Uygun bir zamanda annenize kahve yapın ve okuduklarınızı ona sorarak konuşmasını bekleyin.
Belki sizin farkındalığınız onu hatasından döndürür.

Babanızla arası nasıl annenizin ? Anneniz gece konuşurken babanız hiç mi fark etmiyor ? Ya da bu kadar telefonla haşır neşirken bakmak istemiyor mu şaka yollu?

Bence ablalarınızla da paylaşmayın, babanızla da. Uygun bir zamanda annenize kahve yapın ve okuduklarınızı ona sorarak konuşmasını bekleyin.
Belki sizin farkındalığınız onu hatasından döndürür.

Ben de bölgesinin daha uygun olacağını düşünüyorum

dümdüz bi renk var sadece ne amaçla eklenmiş bende analayamadım virüs mü diye düşündüm ama değil :)

Teşekkürler :KK60:

Anlamsız gerçekten

İlla ki biriyle konuşacaksanız bu konuda tek muhatabınız anneniz.
Abla, baba vs değil.
Sizin konuşmanız da kar etmiyorsa yetişkin bir kadın olarak eylemlerinin sonuçlarını da düşünmüş demektir.
Bu arada tehditler içeren suçlayıcı hiçbir konuşma işe yaramayacaktır. Sadece onun daha dikkatli ve kurnaz olması yönünde mesaj verirsiniz.
Karşılıklı anlayış çerçevesinde yapıcı bir konuşma olmalı.

D
Abla, baba vs değil.
Sizin konuşmanız da kar etmiyorsa yetişkin bir kadın olarak eylemlerinin sonuçlarını da düşünmüş demektir.
Bu arada tehditler içeren suçlayıcı hiçbir konuşma işe yaramayacaktır. Sadece onun daha dikkatli ve kurnaz olması yönünde mesaj verirsiniz.

Daha dikkatli ve kurnaz derken gözyum mu demek istiyorsunuz? Asla yapamam kaldı ki bunun için uyarmak... Şimdiden o kadar soğudum ki
Abla, baba vs değil.

Bana da çok masumca gelmedi.
Gecenin 2'sinde konuşmak, içine ateş düşmek falan.
Şüphelerin doğru gibi...
Bugün birçok face mesajını gördüm alenen ve aşırı bir şekilde Ergen tipi aşk cümleleri okudum . Zaten adam 85 ki.oha oğlu yaşında:KK43: ben de dayanamadım birsürü şey yazdım adama.utanmıyormusunız torun torba sahibi biriyle ne yaptığını zannediyorsun vs.

neee, 85 li mi ? yok artık...

adam alenen annenizi kullanıyor,bence çok farklı amaçları var.

Bölgesinin ne yahu:KK47:
Düzeltiyorum: 'böylesinin' daha uygun olacağını düşünüyorum..
Iyice emin olduktan sonra geçmişi şöyle bir düşündüm dee tam da davranışları aldatan bir eş gibi.giyimini gençleştirmeye çalışıyordu .daha bu sabah yatağından çıkmadan kırışık kremi sipariş etmiş.güneş lekesi tedavisi yaptırdı.burnunu küçültürecekmiş...... Beni tavlamaya çalışıyordu beraber yaptıralım diye.

Bak simdi söyle düşün.
Benim eltim ilk evlendiginde elinde telefon dusmezmis. Hep birisiyle konusurmus erkek sesi gelirmis. Kaynanam bunu incelemeye almis, altli üstlu oturuyorlardi o zamanlar, neyse telefon calinca odaya gidiyormus kahkaha sesleri geliyormus.
Kaynanam suphelenmis, bu kocasiyla konusmuyor kiminle konusuyor diye.
Gitmis sormus, eltim de dalga gecer gibi konusunca kaynanam paaaaat tokadi yapistirmis :-)
Neyse eltim küsmüş aşağı inmis. Kaynim.aksam gelmis demis iste, anne teyzesinin ogluyla konuşuyordu, x'in arkadasini seviyormus ayarlayacak diye.
Kaynanam da demis, madem öyle bastan soyleseydi oglum diye.
Tabi teyzesinin oglu eltimin arkadasiyla evlendi ehehehe.

Neyse yani demek istedigim böyle bir sey de olabilir..
Hemen kötü düşünme. Ama araştır bi yine de..
Bugünden sonra emin oldum maalesef.şüphem yok artık.şimdi ne yapacağım bunun derdindeyim

X