Annemin sevgilisi mi var

Ablana mutlaka söyle tek bilen sen olma annen sana Kars'ı şiddet uygulaya bilir dikkatli ol.ve iki KARDEŞ birlikte konuşun annenizle tepkinizi gösterin.

85li biri neden annsi yasında kadınla birlikte olsun.
annenızın maddi bir geliri var mı , sevgili ayağına maddi olarak bir şyler kırpıştırmak isteyebılır
bu forumda çok gördük malesef

Birde ablan inanmaya bilir kanıtlarını da göster annen yalanlar inkar eder durumu.annen heyecan aramış zor ya üzüldüm .

Babanızla arası nasıl annenizin ? Anneniz gece konuşurken babanız hiç mi fark etmiyor ? Ya da bu kadar telefonla haşır neşirken bakmak istemiyor mu şaka yollu?

Bence ablalarınızla da paylaşmayın, babanızla da. Uygun bir zamanda annenize kahve yapın ve okuduklarınızı ona sorarak konuşmasını bekleyin.
Belki sizin farkındalığınız onu hatasından döndürür.
Sanırım babam da şüphelendi .ama o da bize konuyu açamıyor .annem watsapp arkadaş grubumuz vs diyerek uyutuyor diye düşünüyorum .babam telefonla haşır neşir olmasına inanılmaz kızıyor.ama anem bizden destek almaya çalışıyordu ne var bunda değil mi gibi sorularla.ben zaten bu aldatma olayı olmadan -daha doğrusu ben bilmeden- önce de bunun normal olmadığını hiçbir eşin buna izin vermeyeceğini söylemiştim

Kafa karıştırıcı, insan inanmak istemez, ama sonuçta annende bir insan, şeytana uymuş olabilir, canım.

X