- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi asocialactivity
Bugünden sonra emin oldum maalesef.şüphem yok artık.şimdi ne yapacağım bunun derdindeyim
Aynı fikirdeyim .ama bunu uygulamak o kadar zor ki .bu gece konuyu açmayı düşünüyorum kendisine.ama ...Şüphelerin malesef doğru. Annenle konuşman gerektiğini düşünüyorum , kendisini duzeltmesini söyleyin. Sevmiyorsa ayrilsin babanizdan ama aldatmasin..
Ilk mesajım olduğu için bilmeden yaptım bişeyler :/O ekli dosyada ne var? Bende açılmıyor
O kadar küçük değilim ya.25 yaşındayım evliyim.ablalarım da öyle. Ama anlatmalıyım galibaAblana mutlaka söyle tek bilen sen olma annen sana Kars'ı şiddet uygulaya bilir dikkatli ol.ve iki KARDEŞ birlikte konuşun annenizle tepkinizi gösterin.
Teşekkür ederim ayrıcaO kadar küçük değilim ya.25 yaşındayım evliyim.ablalarım da öyle. Ama anlatmalıyım galiba
Annem şu anda bir iş peşinde.olmayabilir de tabi.bir planı var.ama şuanda bir geliri yokne insanlar var..adam kesin para peşinde...hemen konuşma yapmanız gerekiyor..ayıp yaaa..
İnanır mısın o mesajların fotoğraflarını çekecektim ama eşim görür endişesiyle çekmedim.çok utanç vericiBirde ablan inanmaya bilir kanıtlarını da göster annen yalanlar inkar eder durumu.annen heyecan aramış zor ya üzüldüm .
Sanırım babam da şüphelendi .ama o da bize konuyu açamıyor .annem watsapp arkadaş grubumuz vs diyerek uyutuyor diye düşünüyorum .babam telefonla haşır neşir olmasına inanılmaz kızıyor.ama anem bizden destek almaya çalışıyordu ne var bunda değil mi gibi sorularla.ben zaten bu aldatma olayı olmadan -daha doğrusu ben bilmeden- önce de bunun normal olmadığını hiçbir eşin buna izin vermeyeceğini söylemiştimBabanızla arası nasıl annenizin ? Anneniz gece konuşurken babanız hiç mi fark etmiyor ? Ya da bu kadar telefonla haşır neşirken bakmak istemiyor mu şaka yollu?
Bence ablalarınızla da paylaşmayın, babanızla da. Uygun bir zamanda annenize kahve yapın ve okuduklarınızı ona sorarak konuşmasını bekleyin.
Belki sizin farkındalığınız onu hatasından döndürür.
İnanır mısın o mesajların fotoğraflarını çekecektim ama eşim görür endişesiyle çekmedim.çok utanç verici
Konu sahibi yasin kac?
Egerki gencsen bence ablan gilden yardim almalisin.
25 yaşındayımKonu sahibi yasin kac?
Egerki gencsen bence ablan gilden yardim almalisin.
25 yaşındayım
Yok yahu. Onu kast etmedim.Daha dikkatli ve kurnaz derken gözyum mu demek istiyorsunuz? Asla yapamam kaldı ki bunun için uyarmak... Şimdiden o kadar soğudum ki
konu kırmızı noktalı mı diye düşündüm hani uyarı amaçlı ama değilmişte :)dümdüz bi renk var sadece ne amaçla eklenmiş bende analayamadım virüs mü diye düşündüm ama değil :)