Onkoloji - Kanser ve Türevleri Annemin saçları bugün elimde kaldı...

Zorluğunu anlatacak sözcük bilmiyorum
Bu hastalık herkese zor ama kadınlar için daha bir zor sanki
Annemin kolostomisi vardı mesela, saçları yok, nefrostomi var, estetik kadın için hep çok önemli olmuştur
Bazen oturduğu yerde aynadan izlerdi kendisini, ölmek bile koymadı ona aynadaki görüntüsü kadar....
Çok zorrrr çokkk....
Dualarım sizinle bir kere başarmışsınız, yine başaracaksınız inşaAllah, güzel, sağlıklı ömür nasip etsin Rabbim annenize, başınızdan hiç eksik etmesin
Aminn inşallah basimdan eksik olmasin annem dualariniza çook tesekkur ederim

Rabbim anneciğinize şifa versin...inşallah iyileşir hemen..saçları daha da güçlü çıkar..

benimde annem bir kaç ay önce göğüs kanserini atlattı çok şükür.
biz kemoterapiye başlamadan kazıttık tüm saçını.
annem zaten kapalı olduğu için çok fazla etkilenmedi.
kemoterapi biter bitmezde yepyeniii harika saçlarına kavuştu.
Allah yardımcınız olsun,şifa versin.

anca beraber kanca beraber deyip götür onu kuaföre bence, yoksa her taramada üzüleceksiniz... ne olmuş saçlar kazınsın ben hiç sebep yokken kazıdım geçen yıl pek rahat oluyor yazın sıcağında.... hemde saçlarım baya uzundu bir anda sıfır oldu... sağlığı düzelsinde varsın saç olmasın...
Aynen öyle önemli olan sağlık kesinlikle. Biraz daha zaman geçsin de kuaforun yolu gözüktü bize

Annem akciğer kanseri kemoterapi görüyor daha ilk kemoterapiyi aldı çarşamba günü ikinciyi alacak. Az önce duştan çıkmış saçını taramamı istedi ben tarayınca çok dökülüyor sen tarar mısın dedi ben de yavaş yavaş taramaya başladım ama ne kadar nazik olsam da yine döküldü ve bugun baya fazla döküldü. Tarağı her indirdiğimde bir yumak saç da indi. Böyle olacağını ikimiz de biliyorduk zaten ve ben hep güçlü durmaya çalıştım bu dönemde. Hatta güldük eğlendik oh ne güzel saç derdin olmayacak dedik ama bugün gördüm o saçlar döküldükçe o üzüldükçe benim de içim kötü oldu... Sağlığından önemli değil tabiki kökü onda ama onun üzülmemesi lazim bu dönemde ben hep onun yanındayım annemin daha önce de kanseri yenmişliği var bu kez de yenecek inaniyoruz. Bu dönemi yaşayanlar özellikle yazarlarsa çok mutlu olurum saç dökülmesi ne kadar sürüyor? Baştan kestir döküldüğünü görüp de üzülme demişlerdi ama onu yapmak istemedi annem öyle mi yapsaydık acaba :KK43: ben araştırdım ama bulamadım saç dökülmesini engelleyen ya da azaltan bir şey yok mudur acaba bileniniz var mi :KK43:

Bu şekilde sınanmadım ama eminim çok zor bir dönemden geçiyorsunuz. Yine de moralinizi yüksek tutun. Belli ki anneniz sizden güç buluyor. Annenizle iletişiminiz çok güzel, arkadaş gibi. Umarım yine yener hastalığını, geçmiş olsun.

Benim önerim, dikkati saçından başka yerlere yönlendirmeniz. Dikkat çekici takılar yada kıyafetler vs. Yada annenizle çift gibi aynı şeyleri giyip çıkabilirsiniz dışarıya. Amaç olarak saçı geri planda dursun, tamamen dökülse bile hem karşıdan gören hem de kendisi ve sizin ilk dikkatini saçı değil de kıyafetleri, takıları, ayakkabıları vs. çeksin.

Çook tesekkur ederim hepinizin güzel yorumlarina. Allah herkese şifa versin sağlık en önemlisi. Mesajlarinizi okuyup bi parça mutlu oldum sagolun. Yakinda elimde renk renk peruklarla eve gelip eglendirsem mi onu diye düşünmüyor değilim :)

Çook tesekkur ederim hepinizin güzel yorumlarina. Allah herkese şifa versin sağlık en önemlisi. Mesajlarinizi okuyup bi parça mutlu oldum sagolun. Yakinda elimde renk renk peruklarla eve gelip eglendirsem mi onu diye düşünmüyor değilim :)

güzel bir küpede olsun yanında :)

Çok tesekkur ederim ama döküleceği kesin yani çünkü bugün baya bi döküldü :KK43: annemin böyle ikinci hastaliği bu ben daha bebekken göğüs kanserini yenmiş tek göğsü alindi hatta çok şükür sagligina kavuşmuştu simdi ayni şeyleri tekrar yasamak daha da yoruyor onu ben ona üzülüyorum gücü tukenmesin savaşabilecek gucu bulsun istiyorum kendinde

Canım başa gelmeyince bilinmiyor malesef,anneniz bir kez yenmiş bu hastalığı bunu da antlatacakdır Allah'ın izniyle sigara mı kullanıyor anneniz?

Annem akciğer kanseri kemoterapi görüyor daha ilk kemoterapiyi aldı çarşamba günü ikinciyi alacak. Az önce duştan çıkmış saçını taramamı istedi ben tarayınca çok dökülüyor sen tarar mısın dedi ben de yavaş yavaş taramaya başladım ama ne kadar nazik olsam da yine döküldü ve bugun baya fazla döküldü. Tarağı her indirdiğimde bir yumak saç da indi. Böyle olacağını ikimiz de biliyorduk zaten ve ben hep güçlü durmaya çalıştım bu dönemde. Hatta güldük eğlendik oh ne güzel saç derdin olmayacak dedik ama bugün gördüm o saçlar döküldükçe o üzüldükçe benim de içim kötü oldu... Sağlığından önemli değil tabiki kökü onda ama onun üzülmemesi lazim bu dönemde ben hep onun yanındayım annemin daha önce de kanseri yenmişliği var bu kez de yenecek inaniyoruz. Bu dönemi yaşayanlar özellikle yazarlarsa çok mutlu olurum saç dökülmesi ne kadar sürüyor? Baştan kestir döküldüğünü görüp de üzülme demişlerdi ama onu yapmak istemedi annem öyle mi yapsaydık acaba :KK43: ben araştırdım ama bulamadım saç dökülmesini engelleyen ya da azaltan bir şey yok mudur acaba bileniniz var mi :KK43:
Allahım acil şifalar versin hiçbir evladı annesiz hiçbir anneyi evlatsız bırakma yarabbim

Sağlığına kavusmasi en önemlisi sac hic mi hic önemli değil ama o taktikca ben çözüm bulmaya calisiyorum biseye üzülmesin istiyorum gecen gün bana artik benle sokağa cikmak istemezsin di mi dedi üzgün üzgün çok kizdim üzüldüm niye boyle hissettirdim diye hayir aksine koluma takar öyle cikarim seni dedim. Boyle konuşup üzme beni dedim. O boyle konuşunca benim içim gidiyor sanki yaninda olamiyormusum gibi hissediyorum oysa herkesten çok ben yanindayim onun böyle diyince çok üzülüyorum

Kıyamam ona ya duygusallaşmış epey. Bir bilgim yok konuyla alakalı ama Allah sabır ve acil şifalar versin. Sizin gibi evladı olduğu sürece sırtı yere gelmez.

geçmiş olsun öncelikle,bu durumları geçen sene yaşadım,kemoterapi alıp da dökülmeyeni ben tanımıyorum,ama şanslıydım kaşlarım dökülmemişti...bir çözümü falan da bilmiyorum hiç duymadım,sabırlı olup uzamasını beklemekten başka yapacak bişey yok,umarım tez zamanda şifa haberlerini duyarız...

geçmiş olsun öncelikle,bu durumları geçen sene yaşadım,kemoterapi alıp da dökülmeyeni ben tanımıyorum,ama şanslıydım kaşlarım dökülmemişti...bir çözümü falan da bilmiyorum hiç duymadım,sabırlı olup uzamasını beklemekten başka yapacak bişey yok,umarım tez zamanda şifa haberlerini duyarız...
Size de çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir. Çok tesekkur ederim insallah bu da geçecek. Evet bi çare bulamadik biz de dökülecek napalim olsun sagliktan önemli değil :)

Rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşur tüm hasta insanlarımız,peruk deneseniz? kısacık kestirip bandaj takıyorlar ya çok güzel oluyo hatta kısa saç kadınları daha genç gösteriyo .bide güzel bir küpe kulağına anne kız değil arkadaş gibi olursunuz :KK60:sen o tatlı canını hiçüzme sakında saçını kestirme öyle flimlerdeki gibi anneniz daha çok üzülür. bol bol gülümsetin annenizi en güzel ilaç mutluluk bence. senin gibi düşünceli kızı varken annenin sırtı yere gelmez Allah yardımcınız olsun

Gözlerim doldu. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Renkli bandanalar filan var.Bir çok bayanda gördüm.

Rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşur tüm hasta insanlarımız,peruk deneseniz? kısacık kestirip bandaj takıyorlar ya çok güzel oluyo hatta kısa saç kadınları daha genç gösteriyo .bide güzel bir küpe kulağına anne kız değil arkadaş gibi olursunuz :KK60:sen o tatlı canını hiçüzme sakında saçını kestirme öyle flimlerdeki gibi anneniz daha çok üzülür. bol bol gülümsetin annenizi en güzel ilaç mutluluk bence. senin gibi düşünceli kızı varken annenin sırtı yere gelmez Allah yardımcınız olsun
Tesekkur ederim :) kisa kestirmeyi biraz daha zaman geçince konusiyim o da isterse neden olmasin ama önemli olan sagligi iste. Zor ya ... :KK43: Allah şifa versin tüm hastalara

X