Annemin kulak memesi altında fındık büyüklüğünde şişlik

MMorsalkimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
1.529
2.224
63
Merhabalar. Annemin kulak memesi altında fındık büyüklüğünde şişlik çıktı. Önce boynum acıyor diye geldi yanıma bi baktım kızarıklık var şişliğin hemen yan tarafında saç köküne yakın baloncuk baloncuk içi su dolu yaralar fark ettik hemen acile gittik o yara için merhem verdi ama şişlik için ultrasona gönderdi. Şişlik ve yara bi anda çıktı dedi. Çarşamba günü randevu verdiler var mı başına böyle bişey gelen? Çok korkuyorum lenf kanseri çıkacak diye. Eşim de lenf kanserini atlattı o yüzden tedirginim.

Kotu dusunme. Soguk sicak pespese bisey tuketti mi benim esimde de ayninolmustu meger lenf bezi sismis ne zman sicak soguk pespese tuketse olur. Boğazda bir enfeksiyondan da kaynakli olabilir

Kotu dusunme. Soguk sicak pespese bisey tuketti mi benim esimde de ayninolmustu meger lenf bezi sismis ne zman sicak soguk pespese tuketse olur. Boğazda bir enfeksiyondan da kaynakli olabilir
Hatırlamıyor ki düğüne gitmişti köye gittik birlikte ertesi gün köyde fark etti. O da sabah abdest alırken boynu acımış. Boynum acıyo bi bak deyince ikisini birden farkettik umarım basit bir şeydir

1 hafta oldu yara iyileşti ama bezede bi gelişme yok hala büyüme veya küçülme

merak etme hemen kötü de düşünme. ultrason bi göstersin bakalım. benim de boynum da çok beze çıkar. aslında doktorlar elle de anlar, benim babam hekim eliyle çocukken kontrol ederdi boynumda cok olurdu dediğim gibi. hareketli mi mesela şişlik? hiç yorum yapmadı mı doktor?

Hayır hareketli değil. Sabit fındık büyüklüğünde. Acil doktoru sağ sol yap deyip ultrason çektirmesi gerektiğini söylemiş. Hareketli değilse kötü huyludur diye çok okudum. Ama eşimin boynundaki hareketliydi hareketli olunca yağ bezesi dedi doktor 2-3 ay sonra daha da büyüdü ve lenfoma olduğunu öğrenmiştik başıma 1 kere gelince böyle birşey hep diken üstündeyim. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var kısacası. Ultrasona girmeden bişey öğrenemeyeceğimi biliyorum

Olumsuz hic dusunme canım ya benimde boynumun her iki tarafinda fazla fazla beze var usg ile bakildi beze dendi bu yani umarim iyi haberler alirsiniz

ay hayır, ne google'dan ne ordan burdan hastalık teşhisi yapma ki yapılmaz zaten. bişe cıkmaz allahın izniyle, negatifi düşünme kesinlikle, çağırma.inşallah bişe cıkmıycak görürsün.

Kızarıklık ve ağrılı olması enfeksiyona bağlı oluyor çoğunlukla bir hastalık geçirmiş miydi öncesinde. Genel durumu nasıl halsizlik gece terlemesi kilo kaybı var mı? Endişelenme bir şey yoktur inşallah.

Yok yok gece terlemesi grip kilo kaybı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…