Annemin kolundaki geçmeyen ağrı

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Annemin kolunda bir ağrıdır gidiyor,uzun bi zamandır var birkaç ay oldu işte...

arada sırtına da vuruyor..kalp olabilir diye düşündük fakat böyle sanki içinden bişey kopmuş gibi ağrıyor

sanırım lif yırtılması gibi birşey..

zeytinyağı,jeller vs..hiç bişey geçirmedi..mr çekindi salı günü dr a gidecek..

ama ben yine de duramadım bi size danışayım dedim

bu arada o bölgeyi elleyince sert bir çıkık var yani ele bişey geliyo sert...

annem şeker tansiyon hastası..ameliyat olmasını alsa istemem...

bileniniz var mı neyin nesi bu....

geçmiş olsun canım hemen kötü şeyler düşünme
anne hastalığı zordur bilirim bizde çok yaşadık
belki bi beze falan oluşmuş olabilir
birde ağrının sebebi psikolojik falan olabilirmi
anneminde dizi ağrıyordu ama çok şiddetli hiç yürüyemiyordu
bir çok doktora götürdük en son doktor bana usulca psikiatrist önerdi bişey yok dizde dedi
nitekim öyleymiş şimdi ağrımıyor diyor çünkü psikiatrist ilaç verdi
yanlış anlama senin annende aynı demedim sadece aklıma o geldi bişey çıkmazsa eğer aklında olsun diye

ggeçmiş olsun inşallah kötü birşeyi çıkmaz..sürekli börek açmak v.s.gibi koluna ağır gelecek işler yapıyorsa ondan kaynaklı olabilir biraz kolunu çalıştırmasın..inşallah tahlil sonuçlarınız temiz çıkar Allah acil şifalar versin...

bir arkadasımında ağrısı vardı çektirmediği mr , ekg kalmadı, sonuç göğsünde kitle varmış , o ağrı yapıyormuş şimdi kontrol altında eğer büyüme varsa alınacak basit bi operasyonmuş isterseniz birde buna baktırın

hmm göğsündeki kitle yüzünden yıllar önce ameliyat olmuştu
aslında omzundan mr çeklidi dr tekrara koldan çektirdi o da lif kopması vs olabilir diye tahmin etmiş
ya böyle sert kemik gibi bişey de geliyor ele kolunda....
annem çok kendini yıpratır hala bağ bahçeyle uğraşıyo kızsak da...
ben o kolumu kullanmıyorum der çıkar işin içinde..inş kötü bişey değildir

Sağlık sorunlarını buradaki cevaplarla çözemezsiniz. Keşke bir sürü şeyler deneyeceğinize bir an önce hastaneye gitmiş olsaydınız daha iyi olurdu.
Bence siz bir an önce bir hastanenin acil servisine gidin ve içinizdeki şüpheleri giderin.

Sağlık sorunlarını buradaki cevaplarla çözemezsiniz. Keşke bir sürü şeyler deneyeceğinize bir an önce hastaneye gitmiş olsaydınız daha iyi olurdu.
Bence siz bir an önce bir hastanenin acil servisine gidin ve içinizdeki şüpheleri giderin.

elbette...bunu ben de biliyorum..burdaki cevaplarla hareket edeceğim demedim ki sadece bilgi sahibi olmak istedim tecrübeli arkadaşlardan..

mr sonucunu beklediğimizi de yazmıştım..sonuç çıkmadan dr ne yapsın değil mi
:34:

gecmıs olsun canım benım annemınde kolunda bıtmek bılmeyen bır kol agrısı var ozellıkle uzulunce sızlar onunkının sebebı memesınde kıtle cıktı 2 sene once ve aldırdı tedavısını gordu ,halada kontrollerıne gıder ve bır ılacı var almasa dayanamaz agrır uzmek ıstemem ama memeyle alakalı bısey olabılır mı bırde benım annem kolunu bırazcık yoracak ıs yapsa baslar kolu sızlamayaa gece bıle uyuyamaz.

Lipom olabilir belki, sinire filan yakınsa ağrısı çok olur, bir de ele gelen kitle var sanırım, sabit mı hareketli mı kitle? Yumuşak mı sert mı?

Anladığım kadarıyla görmedim ama lipom sanki. Lokal anestezi ile basitce alır cerrah. Korkulacak birşey yok inşallah. Kötü düşünme.

lipoma baktım netten ağrısız olur diyor hem bu şişlik öyle gözle görülecek bişey değil elleyince hissediliyor

Back
X