Tebrik ederim canımHepinize çok çok çok teşekkür ederim bu minik yarışmacıyı ddesteklediğiniz için
Teşekkür ederimmTebrik ederim canım
Hakkettin yafrumHepinize çok çok çok teşekkür ederim bu minik yarışmacıyı ddesteklediğiniz için
Ooh ohhhHaydiiiiii eelller havayaaaaa kariyerkadin içinnnnn bir sağaaaaa bir solaaaaaaa çalkala çalkalaaaaaa
teberik ederim 1 olmuşun ya ben seni etiketliyemedim hep başkası çıktı karşımaHepinize çok çok çok teşekkür ederim bu minik yarışmacıyı ddesteklediğiniz için
Etiket olmamış canım başlarına @ koymalısın, uzun sürecek
- Elhan
- MeleklerKorusun
- Esmira_
- selennn
- dilrubam
- snglmlk
- MasuM_Asi
- Mandarins
- pandoraksk
- -cantanem-
- drepsi76
- Denizkumm
- ltnbng
- sero13
- Mola1502
- Misk-i amber
- empatizm
- smallbutterfly
- zeynones2
- Zipzip-
- hasbeenandgone
Gulumse24 - Zeynolin44
- Sesbellas
- madamhd
- Yasligenc
- Onur_hira
- mnb72
- Eren61
- nejlaa 86
- MrsKurabiye
- Bir sevgili
- Angelsmamy
- slnmrvcn
- hayat2828
- Hannereyyan
- Smrolcy
- Pinkrose14141
- birmuhendisanne
- nisan161604
- Aaaa Ben
- Sevgi emekti
- astrojurnal
- Kumsalkumru
- Peridamla
- Bestmat
- Nesliyyy
- Hanimhanmck
- Pink85
- Aysegllll
- Eliff Eylull
- Blueapril
- Sur-es
- gamze660gamze
- Beyazkugu87
- ayse4563
- bir mucizee
- Annehayalim
- Bayan Kamez
- mutlulukarayiciii
- Ezgipek89
- birmeltem26
- Laremm
- Kaktus8
- gzgzz
- Fatma_73
- Klpkrkktl
- maviisever
- Miyase Bozkurt
- Tekbirkul
- donashippo
- Vera06m
- Sara47
- Hayalperestx
- Sigara böregime oy veren arkadaşlar herkese ayrı ayrı çok tşk ediyorum yüreğinizden öpüyorum
Çok teşekkür ederimmmteberik ederim 1 olmuşun ya ben seni etiketliyemedim hep başkası çıktı karşıma
4 tane sponsorlu yarışmaya katıldım, 2 tane aylık yarışmaya katıldım, yarışmaların hepsinde oy da kullandım, bu yarışmada 101 oyla 5.oldum, ilk 4tekiler pro üye zaten.buradan anlaşılan şu ki nereye nasıl oy verdiğinizin hiç bir önemi yok... çözebileceğiniz tek şey üyelikleri eski olması o da kesin değil onun dışında ki değişkenleri bulmanız çok zor....
4 tane sponsorlu yarışmaya katıldım, 2 tane aylık yarışmaya katıldım, yarışmaların hepsinde oy da kullandım, bu yarışmada 101 oyla 5.oldum, ilk 4tekiler pro üye zaten.
Seçtiğiniz kişileri neye göre seçtiğinizin değişkenleri çok farklı gerçekten , sağlık olsunben yine hayatıma bir heyecan ,bir atraksiyon gelsin diye yarışmalara katılmaya devam edeceğim
Bunlar açıklanınca başka açıklama olmayacak diye düşündümama daha o statüde ki pro üyelikleri açıklamamıştım ki