- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Yok be canim bende genelde ilk aklıma geleni yada en sevdiğimi yaziyorumAma siz bilirsiniz az çok favoriyi, şimdi ben neye göre tarif alcaksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be canim bende genelde ilk aklıma geleni yada en sevdiğimi yaziyorumAma siz bilirsiniz az çok favoriyi, şimdi ben neye göre tarif alcaksam
Tabisii hayirrŞaşırdık mi hayr
Benim sut tasacak basinda yazıyorumAblaaaa gel artık yaaaa birazdan bütün kapı duvar boya kalemi olacak Nevreste
Sen git bak ben yerini tutarimYok ben dayanamıycam daha yoksa bu çocuk evi kaldırıp indiriyo fırsatçı
Bu fırsat kaçmaz demiştirYok ben dayanamıycam daha yoksa bu çocuk evi kaldırıp indiriyo fırsatçı
Sen kahvaltı uaptin mı kukrimSen git bak ben yerini tutarim
Ben bu saatte yemiyorum şu anda gayet musaiit bir şekilde kahvemi iciyorumSen kahvaltı uaptin mı kukrim
Vay vayyyyHehe benimde bitmisti hemde daha cok var bir haftalik 20 gb geldi soktayim
TühhBlue hiç üzülme bebeğim benim için evdeki wifi ye bağlıyım Blue_Peri
Öyle aç aç durulmaz ye annem senBen bu saatte yemiyorum şu anda gayet musaiit bir şekilde kahvemi iciyorum
Valla sevindim heeeHadi son ipucu
Sofra hazırlamayı kim özledi
Kahvaltı sofrası mıHadi son ipucu
Sofra hazırlamayı kim özledi
AnladımBaşka bir şey yazmam
kariyerkadin tebrik ederim birinciliğini
Tebrikler kariyerkadin
Tebrikler kariyerkadin
kariyerkadin tebrikler böreğin cok guzeldi zaten benimde favorilerimdendi :)
Günaydınnnnnn kariyerkadin tebrikler beybisi
Hepinize çok çok çok teşekkür ederim bu minik yarışmacıyı ddesteklediğiniz içinkariyerkadin tebrik ederim