İyi hayırlı olsunİşe girdi bilmiyorim daha katılır mı :))
Hayırlı gecelerNe güzel ya
eşim aradı
Yarın sabah işe gidiyormuş
Ben öğlen gidiyor diye ekmek almamıştım mutfak yolu gözüktü bana hadi iyi geceler
Aslında çok güzel ipucu veririmTatlı tuzlu meyve diyet sunum uğraş
Sende sagol :) dun geldim bugun anneme gittim eve hic dokunmadan. Annanem rizeden geldi beyninde tumor cikti onun tedavisi yapiliyo annemde kaliyo onu gormek istedim hemen. Oyle sabahta cok erken kalkmistim acayip yorgunum oglumu uyuttum biraz kafa dinleyip yaticam yarin evde bir suru isim birikti onlari dusunuyorum su anda öyleİyi canım sağol:)Hayırdır neler yapıyorsun:)
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Sende sagol :) dun geldim bugun anneme gittim eve hic dokunmadan. Annanem rizeden geldi beyninde tumor cikti onun tedavisi yapiliyo annemde kaliyo onu gormek istedim hemen. Oyle sabahta cok erken kalkmistim acayip yorgunum oglumu uyuttum biraz kafa dinleyip yaticam yarin evde bir suru isim birikti onlari dusunuyorum su anda öyle
Sagol :) yapicaz tabi elimiz mahkum :) yarin oglenmi gelirsin bide bu ay da sure ayin 22sine kadarmi olucak :)Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.
Yaparsın canım ne olacak yavaş yavaş olsunÇok yorma kendini
11-12 gibi açarım canım ama ne zaman onaylanır bilmem:)Sagol :) yapicaz tabi elimiz mahkum :) yarin oglenmi gelirsin bide bu ay da sure ayin 22sine kadarmi olucak :)
İyi acelemiz yok zaten:) sureyi uzat ya 23 24 olsun lutfen :)11-12 gibi açarım canım ama ne zaman onaylanır bilmem:)
Evet canım yine öyle olur :)Yada 23-24 olur:)
Ohh iyi bari uykumuzdan olmayalım11-12 gibi açarım canım ama ne zaman onaylanır bilmem:)
Evet canım yine öyle olur :)Yada 23-24 olur:)
ben de seni tebrik ederim canım,çookkk iyiydin
Tamam canım öyle olsun unutursam hatırlat:)1 hafta oylama yeter:)İyi acelemiz yok zaten:) sureyi uzat ya 23 24 olsun lutfen :)
Bende yatıyorum canım erken kalkamam:)Ama eşimi 7:30 işe göndermek için kalkıyorum kahvaltı hazırlarken açar kaçarımOhh iyi bari uykumuzdan olmayalım
Anlastik bencede oylama belli ediyo kendini zaten son gune kalmiyor :)Tamam canım öyle olsun unutursam hatırlat:)1 hafta oylama yeter:)
Ya birak allasen kandiriyosun burda gariban yarismacilariyemin içüyrüm kategoriyi buldum