Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vay be 200 oyla kapattık demek Valla çok gururluyum, yetiştirilmemde emeği geçen Elalis e, yardımını ve desteğini hiç esirgemeyen babam, kardeşim ve eşime, tebrikleriniz ve güzel yorumlarınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sonraki yarışmalarda aynı heyecanla görüşmek dileğiyle
Yarın sabah ezanıyla buraya konuşlansam da baba tarifler hemen kapılmış olacak Ama olsundu yine de seviyordum yarışmayı Bu arada hava atmak gibi olmasın oyum 10 a çıkmış
Vay be 200 oyla kapattık demek Valla çok gururluyum, yetiştirilmemde emeği geçen Elalis e, yardımını ve desteğini hiç esirgemeyen babam, kardeşim ve eşime, tebrikleriniz ve güzel yorumlarınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sonraki yarışmalarda aynı heyecanla görüşmek dileğiyle