Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Her defasında daha katılmam deyip neden kategoriyi gormek tarif almak icin bekliyorm😂😂
Bağımlı oldun çünkü :KK73:Canım tamam çok iyi oy alamıyorsun diye üzülüyorsun.Ama inan tek sorun ayda 1 defa çekim yapmak ve konu açmak zorluyor ve yaptıklarımızı kendimiz yiyoruz:)
Bence kendimizi geliştiriyoruz:)Bir şeyler öğreniyoruz:)
Demek bir şeyleri eksik yapıyoruz:)
Burayı bir nevi kurs gibi görsek keşke:)İnan hem tarif öğreniyoruz hem sunum :)

teşekkür ederim abla :KK200:
yaaa ama katılmakta farklı bir heyecan felan oluyor
hem ben mutfağa girmeyen biri olarakta
hem buraya takılınca hemde pandemi araya girince mutrağı sevdim
ilk geldiğim günü hatırlıyormusunuz :KK70: eşim evden kaçacaktı evi yakarım diye :KK70: :KK70:
şimdi missss miss :KK70: :KK70:
Oda daha yeni başladık canım benim inan 1-2 sene pes etmesen ara ara katılsan çok faydasını göreceksin:)

teşekkür ederim abla :KK200:
yaaa ama katılmakta farklı bir heyecan felan oluyor
hem ben mutfağa girmeyen biri olarakta
hem buraya takılınca hemde pandemi araya girince mutrağı sevdim
ilk geldiğim günü hatırlıyormusunuz :KK70: eşim evden kaçacaktı evi yakarım diye :KK70: :KK70:
şimdi missss miss :KK70: :KK70:
Oda daha yeni başladık canım benim inan 1-2 sene pes etmesen ara ara katılsan çok faydasını göreceksin:)

Yarın sabah ezanıyla buraya konuşlansam da baba tarifler hemen kapılmış olacak :KK53:
Ama olsundu yine de seviyordum yarışmayı :KK9:
Bu arada hava atmak gibi olmasın oyum 10 a çıkmış :KK30:

kariyerkadin kariyerkadin şampiyon nasılsın :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Neler hissediyorsun:KK60:Keşke annenle yarışsaydın:-)Onuda geçseydin:rolleyes::KK73::KK71:
Akşama doğru kutlayalım:rolleyes::sampiyon::KK19::KK200:
Vay be 200 oyla kapattık demek 😍 Valla çok gururluyum, yetiştirilmemde emeği geçen Elalis Elalis e, yardımını ve desteğini hiç esirgemeyen babam, kardeşim ve eşime, tebrikleriniz ve güzel yorumlarınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum 😍😍😍😍 sonraki yarışmalarda aynı heyecanla görüşmek dileğiyle :halay::halay:

Vay be 200 oyla kapattık demek 😍 Valla çok gururluyum, yetiştirilmemde emeği geçen Elalis Elalis e, yardımını ve desteğini hiç esirgemeyen babam, kardeşim ve eşime, tebrikleriniz ve güzel yorumlarınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum 😍😍😍😍 sonraki yarışmalarda aynı heyecanla görüşmek dileğiyle :halay::halay:
Hakettin cnm süper bir tarif ve fotoydu..

Bağımlı oldun çünkü :KK73:Canım tamam çok iyi oy alamıyorsun diye üzülüyorsun.Ama inan tek sorun ayda 1 defa çekim yapmak ve konu açmak zorluyor ve yaptıklarımızı kendimiz yiyoruz:)
Bence kendimizi geliştiriyoruz:)Bir şeyler öğreniyoruz:)
Demek bir şeyleri eksik yapıyoruz:)
Burayı bir nevi kurs gibi görsek keşke:)İnan hem tarif öğreniyoruz hem sunum :)
Super soylemissin ablacm evet cok dogru 😊

Her defasında daha katılmam deyip neden kategoriyi gormek tarif almak icin bekliyorm😂😂
bağımlılık :rolleyes:
Foto çekeni unuttun 🙄🤫

X