Bağımlı oldun çünkü Canım tamam çok iyi oy alamıyorsun diye üzülüyorsun.Ama inan tek sorun ayda 1 defa çekim yapmak ve konu açmak zorluyor ve yaptıklarımızı kendimiz yiyoruz:)
Bence kendimizi geliştiriyoruz:)Bir şeyler öğreniyoruz:)
Demek bir şeyleri eksik yapıyoruz:)
Burayı bir nevi kurs gibi görsek keşke:)İnan hem tarif öğreniyoruz hem sunum :)
teşekkür ederim abla
yaaa ama katılmakta farklı bir heyecan felan oluyor
hem ben mutfağa girmeyen biri olarakta
hem buraya takılınca hemde pandemi araya girince mutrağı sevdim
ilk geldiğim günü hatırlıyormusunuz eşim evden kaçacaktı evi yakarım diye
şimdi missss miss
teşekkür ederim abla
yaaa ama katılmakta farklı bir heyecan felan oluyor
hem ben mutfağa girmeyen biri olarakta
hem buraya takılınca hemde pandemi araya girince mutrağı sevdim
ilk geldiğim günü hatırlıyormusunuz eşim evden kaçacaktı evi yakarım diye
şimdi missss miss
Yarın sabah ezanıyla buraya konuşlansam da baba tarifler hemen kapılmış olacak
Ama olsundu yine de seviyordum yarışmayı
Bu arada hava atmak gibi olmasın oyum 10 a çıkmış
Vay be 200 oyla kapattık demek Valla çok gururluyum, yetiştirilmemde emeği geçen Elalis
e, yardımını ve desteğini hiç esirgemeyen babam, kardeşim ve eşime, tebrikleriniz ve güzel yorumlarınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sonraki yarışmalarda aynı heyecanla görüşmek dileğiyle
Vay be 200 oyla kapattık demek Valla çok gururluyum, yetiştirilmemde emeği geçen Elalis
e, yardımını ve desteğini hiç esirgemeyen babam, kardeşim ve eşime, tebrikleriniz ve güzel yorumlarınız için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sonraki yarışmalarda aynı heyecanla görüşmek dileğiyle
Bağımlı oldun çünkü Canım tamam çok iyi oy alamıyorsun diye üzülüyorsun.Ama inan tek sorun ayda 1 defa çekim yapmak ve konu açmak zorluyor ve yaptıklarımızı kendimiz yiyoruz:)
Bence kendimizi geliştiriyoruz:)Bir şeyler öğreniyoruz:)
Demek bir şeyleri eksik yapıyoruz:)
Burayı bir nevi kurs gibi görsek keşke:)İnan hem tarif öğreniyoruz hem sunum :)