- 29 Ekim 2012
- 22.756
- 57.966
- 36
Günaydın ablaların en tatlısıGünaydınlar hanımlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ablaların en tatlısıGünaydınlar hanımlar...
Günaydın ablaların en tatlısı
iyiyim şükür çay hazır kahvaltıyı hazırlıyorum bir yandan :))İyiyim miniğim sağol sen nasılsın.
günaydın abla nasılsın :))Günaydın kızlar
Sanaa teesüf ediyorum 91liyim benSen mi benden küçüksün 85 li degil misin sen
Bende hastalık oldu sanirim her kk da tanıştığımi kendimle yada büyük sanmamSanaa teesüf ediyorum 91liyim ben
Sevdim mi kimse tutamaz beni sevmedigimde de biliyorsun neler oluyorGğnaydın canısı ne güzel dedin öylee valla bayıldım buna sağol
Bilseydim hiç uyumazdımHabibte uyumadan uyumayacagim.
Her sakallıyı deden sanma ablaBende hastalık oldu sanirim her kk da tanıştığımi kendimle yada büyük sanmam
Boşver beni abla bil diğerleri bacı işte bildiğin boy boy bacıBende hastalık oldu sanirim her kk da tanıştığımi kendimle yada büyük sanmam
Sen yorgun anneanne HanimKelesimiGetir Nevreste siz değerli ablalarim birde deynepnazBoşver beni abla bil diğerleri bacı işte bildiğin boy boy bacı
Hani ben sevmedim seni
Bende ondan esinlenerek isim buldum zaten yeğenim sürekli izlerdi onu. Kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor bir ara dilime takıldı benimde.Mcz09 seni görünce aklıma kırmızı balık gölde şarkısını mırıldanıyorum
Sende ablasın doğruSeni nasıl saymazlarHani ben sevmedim seni
Benim dişler yapıştırmaEn yaşlısı Nevreste şimdi takma dişlerini sudan çıkardı takıyordur