- 8 Nisan 2017
- 56.741
- 296.399
Eyvallah bacımsınEllerinde çiçeklerle gel başımıza taç yapalım ille vukuat olmazsa bir şey dikmek zorunda değilsin
Çok iyiyiz senNabersiniz
Tatlım benim,iyiyim şükür,sen nasılsın?Hem de kocaman öpücük sana
İyi olmaya calsiiyorim ne olsun :// sen nasılsın kaç yaşındasın bu aradaÇok iyiyiz sen
Daha da iyi ol inşallah canım
İyi olmana çok sevindim.
Ben de iyiyim.
İyiyiz çok şükür kaç gösteriyorum ordanİyi olmaya calsiiyorim ne olsun :// sen nasılsın kaç yaşındasın bu arada
24.5 dan 25İyiyiz çok şükür kaç gösteriyorum ordan
Şeyyy sanki biraz daha küçüğüm24.5 dan 25
Sağ ol kuzum. Bak sana ne anlaticam.Daha da iyi ol inşallah canım
Herkese dua ediyorum ,sevdiklerime hele sürekliSağ ol kuzum. Bak sana ne anlaticam.
Pazar günü sabah kahvaltıyı yaptık eşim bugün görmediğimiz bir yere gidelim dedi. Ben de internette Dudaklı Köyünü görmüştüm ağaçlı bir yol vardı görsellerde bayılmıştım yolun iki tarafı hep ağaç doğa harikası şirin bir köy... oraya gidelim dedim eşim baktı dur seni selaleli bir yere götüreceğim çok begeneceksin dedi. Ki bu tarihte bir ilk genelde tercihlerime güvenir. Neyse dağlardan yaylalardan geçtik Yalova sınırlarına dahil Teşvikiye Ormanında Erikli Selalesine gittik çok güzeldi. Akşam sen eve dön haberlere bak Bursa Kestel Dudaklı Köyünü sel basmasin mi... Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm köylülere ...
Eşim eğer seni dinleyip o gün oraya gitmiş olsaydık nolurdu dedi....
Dualar gerçekten çok önemli çok teşekkür ederim.her zaman dostlara dua etmek lazım...
Kaç yaş meselaŞeyyy sanki biraz daha küçüğüm
Ben de aklıma geldikçe dua ederim canım.Herkese dua ediyorum ,sevdiklerime hele sürekliAllah korumuş,iyi ki gitmemişsiniz,o köyün yolu cok meşhur ve güzel gerçekten, başka zaman nasip olur inşallah
Cik cikce mi konusuyorsun ...