- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Dur kıyamadım sana öpecemAman bende seni sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kıyamadım sana öpecemAman bende seni sevmiyorum
İstememZamanla severim belki
aaa o bu hafta rakip dimiiiiiBırak yesin işimize gelir az daha baksın niyeti bozacak
Burayı kuruturlar gelirlerse +90 lar bizim rakipler başta Bonus zatı burdan çıkmıyor gerisini kandırmak kolayGülüm hoş geldinRakiplerinizi bana gönderin
Bende 39 yaşındayım.Malatya'da yaşıyorum:) 18 yıllık evliyim:)2 kızım bir oğlum var:)ben selen
Bursa’dan katılıyorum 35 yaşındayım 9 senelik evliyim 1 yaşında bir kuzum var okulu bir ara dondurdum öyle donuk olarak duruyor olması gerek halen öyle işte
Öp bakayımDur kıyamadım sana öpecem
Neye bakıyorsunuz bende bakayımaaa o bu hafta rakip dimiiiii
baksın baksın oohhh
Bende 39 yaşındayım.Malatya'da yaşıyorum:) 18 yıllık evliyim:)2 kızım bir oğlum var:)
Ev hanımıyım:)
Çok memnun oldum
Bonus'um bizi bırakmazBurayı kuruturlar gelirlerse +90 lar bizim rakipler başta Bonus zatı burdan çıkmıyor gerisini kandırmak kolay
Bakmasi bile ödem sebebiaaa o bu hafta rakip dimiiiii
baksın baksın oohhh
Ben kendimi tanıtmayım zamanla tanırBende 39 yaşındayım.Malatya'da yaşıyorum:) 18 yıllık evliyim:)2 kızım bir oğlum var:)
Ev hanımıyım:)
Çok memnun oldum
Seni diyete çağırıyorlar.Çok kilo almışsın öyle diyollarNeye bakıyorsunuz bende bakayım
Mi fakir avuntusu muBardağın dolu tarafi
Mahallenin delüsüBen kendimi tanıtmayım zamanla tanır
ben de ela :)ben selen
Bursa’dan katılıyorum 35 yaşındayım 9 senelik evliyim 1 yaşında bir kuzum var okulu bir ara dondurdum öyle donuk olarak duruyor olması gerek halen öyle işte
tariflere :)Neye bakıyorsunuz bende bakayım
Girmediği topik yokki nasıl yetişiyor ben anlamıyorum o kadar gezmeye nasıl kilo alıyor düşündürücüBonus'um bizi bırakmaz
Ama bu haksızlık o zaman bende 18.5 yaşındayımben de ela :)
20.5 yaşındayım
balıkesirden katılıyorum
2 kızım var
buranın müdavimlerindenim,kovsalar gitmiyorum :)