- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Rica ederimTeşekkürler bilmiyordum öğrenmiş oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTeşekkürler bilmiyordum öğrenmiş oldum
ya aramızda 5 tane madalyanın lafı mı olur sendeVar daha tabiki ama en azından Elalis in yetiştirdiğini elemiş olduk
çağır çağır bdv ye de link bırakRica ederim belki aramıza katılmak istersiniz:)Sadece oy vermek ile olmaz:)Uygun kategoride yarışmaya katılırsınız:)
Dimi ama bende bişey sandım, korktuğum şeye bakya aramızda 5 tane madalyanın lafı mı olur sende
Bardağın dolu tarafiNeyse ki bi sonraki madalyasızlar yarışmasından kariyerkadin yıda eledik
Valla güzel yapmış emegi gecen tüm kadınlara helal olsunben yapanı tanıyorum :) kariyerkadin
biz tarife nazarlık asarızBende cok hamaratım da nazar değecek diye katılmıyorum
kk nın delisiBu sevdalar boşunaaaa leyyyyy bu sevdalar boşunaaaa belalım belalımmm
bi sal şu nevoşu artık yaaaaNevreste gözünden korkarım direk onu atsınlar burdan o şekilde yaparım
Şimdi böyle mi olduk eglenmek delilik mi bacımkk nın delisi
Özelden şimdi saydırıyorKeşke sadece buradan yazsabi sal şu nevoşu artık yaaaa
kıymetlimiz o bizim
yok kanım kaynadı :)Şimdi böyle mi olduk eglenmek delilik mi bacım
İşte ondan kıskanıyorbi sal şu nevoşu artık yaaaa
kıymetlimiz o bizim
Akıllı değilsin zatenŞimdi böyle mi olduk eglenmek delilik mi bacım
Şöyle bir rahatlık vermedi gözüm onun editörlügünde bi gitsede kurtulsakbi sal şu nevoşu artık yaaaa
kıymetlimiz o bizim