- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
Prosuzlar mı kazansa bizde pro olmayalım mıAllahım nolur bi kere kazanıyım bi daha istemicem söz çok heveslendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prosuzlar mı kazansa bizde pro olmayalım mıAllahım nolur bi kere kazanıyım bi daha istemicem söz çok heveslendim
Yemenin yolunu bulsan bana da söle taam mıOfff tam da çay demlemiştim
Yiyemiyor muyuz?
Hepsi senin olsun ben naçizane pro olayım yeterhepsi benim olacakkkkk
Şimdiden kazandın say valla hepimizi geride biraktin Elalis artık senin emeklilik gelmiş benceAllahım nolur bi kere kazanıyım bi daha istemicem söz çok heveslendim
Ben oy verdiğim için pro olmuştumProsuzlar mı kazansa bizde pro olmayalım mı
Ya belli olmaz diğerleri de çok güzel görünüyor zaten ilk seferden beri eğlencesine katılıyorumŞimdiden kazandın say valla hepimizi geride biraktin Elalis artık senin emeklilik gelmiş bence
Ekrandaki böreklere ekmek bancaktım az önce O derece gözüm döndüYemenin yolunu bulsan bana da söle taam mı
Onu hatırlatma ya. Geçen bildirim geldi ödüller diye. Ay bu sefer kesin oldu dedim heyecanla listede adımı arıyorum nerden emin olduysam pro olduğuma tabiki hayal kırıklığıBen oy verdiğim için pro olmuştum
Bende hep veriyorum şimdide katıldım ama henüz birşey görmedikBen oy verdiğim için pro olmuştum
ama o hep katılıyor:)Prosuzlar mı kazansa bizde pro olmayalım mı
Evet Şabanın camdan yemeklere ekmek bandığı gibi benim paçangayı görünce gözüm dündüEkrandaki böreklere ekmek bancaktım az önce O derece gözüm döndü
aaa ne münasebet :)Şimdiden kazandın say valla hepimizi geride biraktin Elalis artık senin emeklilik gelmiş bence
Şaka tabi canım hakeden kazansın. Zaten hakediyor ağzım sulandı burdaama o hep katılıyor:)
Ayy siz bide hamilesiniz bakmayin bakmayin gozunuzu kapatinEvet Şabanın camdan yemeklere ekmek bandığı gibi benim paçangayı görünce gözüm dündü
daha belli olmaz kuzum,ikinci bildirim gider belki.daha 1 hafta var,çok erken :)Şaka tabi canım hakeden kazansın. Zaten hakediyor ağzım sulandı burda
Hahah çok geç artık canım.Ayy siz bide hamilesiniz bakmayin bakmayin gozunuzu kapatin
100 oy fark atarken, 1 oy farkla yenilebilirsinNeymiş neymiş
İkinci bildirim de mi oluyor? İşte bunu bilmiyordumdaha belli olmaz kuzum,ikinci bildirim gider belki.daha 1 hafta var,çok erken :)
bazen gidiyor sonlara doğru :)İkinci bildirim de mi oluyor? İşte bunu bilmiyordum