- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
bak benim kız da öyle diyordu,şimdi bi daha sor bakalım ne der :)Benim ablam bir daha da katılmaz bu sonuçla, inşAllah sonuncu olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak benim kız da öyle diyordu,şimdi bi daha sor bakalım ne der :)Benim ablam bir daha da katılmaz bu sonuçla, inşAllah sonuncu olmaz
Garibim bilmiyorsun tabi abinin biraz değişik oylama rivayeti var@Minik Meleklerim
Bütün gün işten güçten bakamadım oylamaya
@Kazen ya çok ama çok teşekkür ederim, bu acemi ve minik aşçıyı mutlu ettiniz
ama o pek iyi bişey değilHer yarışmada keşke bana verse diye bekliyodum bu kez vermiiiiş
Aşçı minik ama anasının kızı olduğunu belli etti maşAllah@Minik Meleklerim
Bütün gün işten güçten bakamadım oylamaya
@Kazen ya çok ama çok teşekkür ederim, bu acemi ve minik aşçıyı mutlu ettiniz
bebiş açıkmıştır annesiBöreklere bakınca acıkıyorum yaaa
Neymiş neymişGaribim bilmiyorsun tabi abinin biraz değişik oylama rivayeti var
Dur sana nazar duası okuyalım
haftaya benimle de kapışsın bakalımAşçı minik ama anasının kızı olduğunu belli etti maşAllah
Neden kiiama o pek iyi bişey değil
Evet canım ya. Bide kariyerkadin nın böreği aceba hangisi diye baktım bakmaz olaydımbebiş açıkmıştır annesi
genelde kazenin oy verdiği kazanamıyor daNeden kii
Ben ondan daha tecrübeli olucam ama onun yaşında, 15 yaşından beri mutfaktayımAşçı minik ama anasının kızı olduğunu belli etti maşAllah
bakma bakma ilk sayfaya :)Evet canım ya. Bide kariyerkadin nın böreği aceba hangisi diye baktım bakmaz olaydım
Allahım nolur bi kere kazanıyım bi daha istemicem söz çok heveslendimgenelde kazenin oy verdiği kazanamıyor da
Çok geçbakma bakma ilk sayfaya :)
yaa kıyamamAllahım nolur bi kere kazanıyım bi daha istemicem söz çok heveslendim
hepsi benim olacakkkkkÇok geç
Bu arada maşallah madalyaların da ateş ediyor
Kazanırsam ödül Tugay'ın olacakmış, ben çektim benim sayemde kazanırsın diyoryaa kıyamam
ramazan sofralarında kırıldı onun laneti
her hafta oy verdiği kazandı:)