Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Selam canim bu hafta 64.7 -400 gram gelebildim piknik ve mangalcilik basladi az yedim ama bu hafta bukadar verebilmisim bunada şükür 😃 senin kac gram gitti bu hafta :)
67.300 çıktım şimdi geçen hafta pazartesi regl olmuştum 2 kilo arti çıkıyordum cuma 67 .4 idim bugün 67.3😂

67.300 çıktım şimdi geçen hafta pazartesi regl olmuştum 2 kilo arti çıkıyordum cuma 67 .4 idim bugün 67.3😂
Asinda her gun diyete uysan 100gr gidiyo ama kacamak ve bozulmalar etkiliyo tabi :) neyse neticede sende vermeye devam ediyosun gzuel 60 olmaya az kaldi 60i gormeden pes etmek yok 😂

Slm kızlar nasılsınız? Baya yazmışsınız ama bildirim gelmediydi🤦‍♀️ nasılsınız nasıl gidiyor?
Ben o kadar yoğunum ki buraya gelince dalıyorum telefona. Sonrada işlerim kalıyor😒😒

Canfeb Canfeb ben bu aksam yazliga kvdemin yanina gidiyorum en az bir hafta kaliriz :KK17: amabu sfer kendi listemi uygulayacağım insallah gecen seferki hatayi yapmiycam okadar emek veriyoruz iki gun dikkat etme hemen
Gidiyor cok nankör su zayiflama işi 🤨

Canfeb Canfeb ben bu aksam yazliga kvdemin yanina gidiyorum en az bir hafta kaliriz :KK17: amabu sfer kendi listemi uygulayacağım insallah gecen seferki hatayi yapmiycam okadar emek veriyoruz iki gun dikkat etme hemen
Gidiyor cok nankör su zayiflama işi 🤨
Bizde gidicez birkaç güne bakalım nasıl donucem 4-5gun kalırız bizde:KK51:

X