Kesinlikle onuda öğretirim.
Selam canim bu hafta 64.7 -400 gram gelebildim piknik ve mangalcilik basladi az yedim ama bu hafta bukadar verebilmisim bunada şükürDahliadivin diyet nasil gidiyor 67.4 um bugün:)
67.300 çıktım şimdi geçen hafta pazartesi regl olmuştum 2 kilo arti çıkıyordum cuma 67 .4 idim bugün 67.3Selam canim bu hafta 64.7 -400 gram gelebildim piknik ve mangalcilik basladi az yedim ama bu hafta bukadar verebilmisim bunada şükürsenin kac gram gitti bu hafta :)
Asinda her gun diyete uysan 100gr gidiyo ama kacamak ve bozulmalar etkiliyo tabi :) neyse neticede sende vermeye devam ediyosun gzuel 60 olmaya az kaldi 60i gormeden pes etmek yok67.300 çıktım şimdi geçen hafta pazartesi regl olmuştum 2 kilo arti çıkıyordum cuma 67 .4 idim bugün 67.3
Gram gram veriyorum işteAsinda her gun diyete uysan 100gr gidiyo ama kacamak ve bozulmalar etkiliyo tabi :) neyse neticede sende vermeye devam ediyosun gzuel 60 olmaya az kaldi 60i gormeden pes etmek yok
Bizde gidicez birkaç güne bakalım nasıl donucem 4-5gun kalırız bizdeCanfeb ben bu aksam yazliga kvdemin yanina gidiyorum en az bir hafta kaliriz amabu sfer kendi listemi uygulayacağım insallah gecen seferki hatayi yapmiycam okadar emek veriyoruz iki gun dikkat etme hemen
Gidiyor cok nankör su zayiflama işi
İnsallah almayiz veririz yaBizde gidicez birkaç güne bakalım nasıl donucem 4-5gun kalırız bizde
@Kirmizi pabuc gel sende konu açmışsın yalnış hatirlmiyorsam
Blue_Peri gel burayım canlandiralim
Jenna16
Ayy cok HeycanliiiiGece oylama başlar herkes burada olsun
Öyle olduAyy cok HeycanliiiiBu ay ramazandan sonra oldugu icin cok uzun geldi bize bence gecen ay 8 yarisma yapinca bir bosluga düştük
Evet birkac gun oylamayi takip ederizÖyle olduAma bitti çok şükür
Maşallah abla ya Allah anali babali büyütsün güzel ömrü olsunhu kızlar 4 dördüncü torun
geldi