Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Selam canim bu hafta 64.7 -400 gram gelebildim piknik ve mangalcilik basladi az yedim ama bu hafta bukadar verebilmisim bunada şükür senin kac gram gitti bu hafta :)
67.300 çıktım şimdi geçen hafta pazartesi regl olmuştum 2 kilo arti çıkıyordum cuma 67 .4 idim bugün 67.3

67.300 çıktım şimdi geçen hafta pazartesi regl olmuştum 2 kilo arti çıkıyordum cuma 67 .4 idim bugün 67.3
Asinda her gun diyete uysan 100gr gidiyo ama kacamak ve bozulmalar etkiliyo tabi :) neyse neticede sende vermeye devam ediyosun gzuel 60 olmaya az kaldi 60i gormeden pes etmek yok

Slm kızlar nasılsınız? Baya yazmışsınız ama bildirim gelmediydi nasılsınız nasıl gidiyor?
Ben o kadar yoğunum ki buraya gelince dalıyorum telefona. Sonrada işlerim kalıyor

Canfeb ben bu aksam yazliga kvdemin yanina gidiyorum en az bir hafta kaliriz amabu sfer kendi listemi uygulayacağım insallah gecen seferki hatayi yapmiycam okadar emek veriyoruz iki gun dikkat etme hemen
Gidiyor cok nankör su zayiflama işi

Bizde gidicez birkaç güne bakalım nasıl donucem 4-5gun kalırız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…