- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
SEDA ne isin var burada SEDA senin bana oy vermen lazimken yarismada ne işin var SEDAAAABu kadar kişinin arasına girmek istediğimden gerçekten emin miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SEDA ne isin var burada SEDA senin bana oy vermen lazimken yarismada ne işin var SEDAAAABu kadar kişinin arasına girmek istediğimden gerçekten emin miyim
Kıyamam çok dertlisinAt sorun değil üstüme alınmam ama kvler böyle onu öğrenmen lazım:)Nevreste abla beni istemeye geldi kaynanamin surat beş karış
Fotolarda da öyle
Sonradan sordum hayırdır kız niye surat asiyordun bana dedim
Elimi öpmedin o gün dedi...
Aman bunlar biseyi unutmuyorlar ha bir kin bir sinir ellesmeyecen malatyaliya ha
Benden dertlisi yokKıyamam çok dertlisinAt sorun değil üstüme alınmam ama kvler böyle onu öğrenmen lazım:)
Tamam arkandan korkup kaçtı derizBu kadar kişinin arasına girmek istediğimden gerçekten emin miyim
O kadar emin olma:)Benden dertlisi yok
Neden kendi ismini böyle reklam yapıyorsun. Sedalardan oy toplamak için miiiSEDA ne isin var burada SEDA senin bana oy vermen lazimken yarismada ne işin var SEDAAAA
Evet fahrettin koca gorse burayi marketlere akin ediyorlar diye buraya bile yasak koyabilirGaz vermek ablamın işi herkez markete akın etti bugün ,
Benim diğer bi adım da ifşa reyizNeden kendi ismini böyle reklam yapıyorsun. Sedalardan oy toplamak için miii
Erzurumda deniz vardı da biz mi karşısına geçip sunum yapmadıkValla bende olsa olsa cadde manzarası olur
Gel biz gidelim yol yakınken
Hıı hiç sayılmaz abla
Biri nevreste ablayı durdursn
Asla sonunculuğu vermem o taç bana aitDur bakalım henüz ben son hamlemi yapmadım
Ohhh gıybetttt gıybetttBu konuda sohbetleriniiz bekliyorum
Dahliadivin
@-cantanem-
@Sur-es
@Youlost16
@alimiyon
@Wynonna
@befer
@Gonul45
@_Gulnihal_
Bal0ncuk
Lilimam
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
@Rakika
@Jenna16
@kukrim27
@Aglakk
@pearlshine
@gizemole
Judy_K
@Yasnaz
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Krmzblk
Gsyabk
@Blue0Pink
Tabi ki madalyalılarım
@Elalis
@Canfeb
@retro_hippo
@Minik Meleklerim
@Nana
Blue_Peri
@evlaefe
@gurtmingotam
@deynepnaz
Yemin ediyorum yaparErzurumda deniz vardı da biz mi karşısına geçip sunum yapmadık
Gaza geldim palandökenin tepesine çıkıp sunarım bak Dahliadivin
Seni yakından tanımak istiyor demekkiBenim diğer bi adım da ifşa reyiz
Burdan bi seda yazdım ağlak direk özele geldi
Neyse susuyorum
Yaraticilikta sinir yok bende istanbuldan tekirdaga gidiyorum inanki sirf börek yapicam diyeErzurumda deniz vardı da biz mi karşısına geçip sunum yapmadık
Gaza geldim palandökenin tepesine çıkıp sunarım bak Dahliadivin
Garantinaya alınan ilk topikEvet fahrettin koca gorse burayi marketlere akin ediyorlar diye buraya bile yasak koyabilir
Aynı o zaman içinde yapıyorsun canım.22 si akşamına kadar.Şimdi şaşırtıcı da olsa konuyla ilgili bi sorum olacak arkadaşlar
Katılım başlama tarihi : 30 Mayıs 2020
En son başvuru tarihi : 22 Haziran 2020
Yani bu zaman içinde hangi gün istersek yapabilirmiyiz börekleri? Yoksa belli bir günde herkes aynı anda mı yapıyor?
Çok iyi sağol canımcımAynı o zaman içinde yapıyorsun canım.22 si akşamına kadar.
Rica ederim güzelimÇok iyi sağol canımcım