- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Emzirirken her gece tikiniyordumBen doğum sonrası çok fazla olmuyordum:)
Kızlarda 71 oğlumda 69 falandım:)
Emzirirken diyet yaptım yoksa emzirme beni etkilemiyordu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirirken her gece tikiniyordumBen doğum sonrası çok fazla olmuyordum:)
Kızlarda 71 oğlumda 69 falandım:)
Emzirirken diyet yaptım yoksa emzirme beni etkilemiyordu:)
Yok ya ben gece pek yemem:)Emzirirken her gece tikiniyordum
Aferim onlara her sene dusunsunler bosuna buyutmuyoruz bu cocuklariAynen canım arkamdan planlar yapmışlar:)
Evdeki süsler gizlice verilmiş:)
Ben emzirirken hic almadim cok hizli verdim hatta ilk bir ayda 12 kilo flan gitmisti sonra gerisi yavas yavas gitti ama kur falanda yaptim:) sut olsun diye sunu bunu ye diyenlere hic kanmadim kendi bildigim gibi beslendim o yuzden kilo almadim. Ama su son kilolari keske emzirmeyi birakmadan verseydim diyorum :)Öyle oldu biraz emzirirken çok dikkat edemedim 3 aylik olduğunda 65e düşmüştüm sonra hep o arada kaldım 57-58 ile hamile kalmıştım
Artık bende yemiyorum çünkü uyuyorumYok ya ben gece pek yemem:)
Yinede veremiyordum:)
Ama yürüyüşle az çok gidecek inşaallah:)
Ben kür yapinca oğlum hep pişik oluyordu :)Ben emzirirken hic almadim cok hizli verdim hatta ilk bir ayda 12 kilo flan gitmisti sonra gerisi yavas yavas gitti ama kur falanda yaptim:) sut olsun diye sunu bunu ye diyenlere hic kanmadim kendi bildigim gibi beslendim o yuzden kilo almadim. Ama su son kilolari keske emzirmeyi birakmadan verseydim diyorum :)
Elmayla tarcinli bir kur vardı butun odemlerimden onun sayesinde cok cabuk kurtulmustum:) acaba kullandigin malzemelrlemi alakali ? Benimkini sadece domates pisik yapiyor halada oyle yavrum domates corbasini cok seviyor ama cok yediremiyorumBen kür yapinca oğlum hep pişik oluyordu :)
Yeşil elma tarçın limon kaynatiyordum bende :)Elmayla tarcinli bir kur vardı butun odemlerimden onun sayesinde cok cabuk kurtulmustum:) acaba kullandigin malzemelrlemi alakali ? Benimkini sadece domates pisik yapiyor halada oyle yavrum domates corbasini cok seviyor ama cok yediremiyorum
Hmm demek etkilendi enteresanYeşil elma tarçın limon kaynatiyordum bende :)
Canım kendileri ellerinden geldiği kadar her yıl pasta yapıyorlardı:)Aferim onlara her sene dusunsunler bosuna buyutmuyoruz bu cocuklari
En iyisi uyumak:)Artık bende yemiyorum çünkü uyuyorum
Merhaba:)
İyi geceleriyi geceler ahaliiiiiiii
Canım sıkkınİyi geceler
Neden ne olduCanım sıkkın
Hayırlı aksamlaaaar nasilsinizzzHayırlı akşamlar
Elalis
retro_hippo
deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
Canfeb
Blue_Peri