Favorilere ekledim bayıldımzorla gösterdim
sana az bile
CanımsınNevreste doğum günü çiçeğimmmm
Evet canım arada ortaya çıkıyorum
Bizim börek nerede kaldıEvet canım arada ortaya çıkıyorumgenelde okumakla yetiniyorum
Özel grupta da sıkıştırılıyorum bu konudaBizim börek nerede kaldıAssolistler en son mu çıkıyormuş
Canım bizim buralar daha ısınmadı.Ona bakarsan Erzurum'a yaz asla gelmezÖzel grupta da sıkıştırılıyorum bu konudayarın sana Erzurumdan bi resim atayım ozaman anlarsın ablakuşum, hava coştu valla , dün görmeliydiniz ödüm koptu
Bizim esinti başladıAtın beni denizlere
Çook sıcak yaaww
Hiç böyle bunalmazdım bu sene çok etkiliyor beni bu sıcak daha şimdiden böyleBizim esinti başladı
Hava dengesiz canım:)Birgün çok sıcak diğer gün bozuk çözemedik:)Hiç böyle bunalmazdım bu sene çok etkiliyor beni bu sıcak daha şimdiden böyle
Gel canım şahane olurNevreste sana gelsem gece balkonda püfür püfür oturur çay içer sohbet ederiz olmaz mı ne güzel sabahlar olmasın
Yağmur gelecekmiş bakalım biraz seriler belki burasıda canım :)Hava dengesiz canım:)Birgün çok sıcak diğer gün bozuk çözemedik:)
Valla gözüm sıcağında değil güneş aydınlatsa işimi görcemCanım bizim buralar daha ısınmadı.Ona bakarsan Erzurum'a yaz asla gelmez
İnşaallah canım:)Yağmur gelecekmiş bakalım biraz seriler belki burasıda canım :)
Bilmezmiyim canım çocukluğum orada geçti.Biz 1 ay memlekete tatile gelirdik.Biz gelirken kaloriferler yeni kapanmış olurdu.Döndüğümüzde yine yanardıValla gözüm sıcağında değil güneş aydınlatsa işimi görcemekimde 270 lira fatura gelen yerden ne beklerim zaten, bu ay ilk defa 54 lira gelmiş faturada okunmadık yer bırakmadım bunda sıfır eksik hatalı heralde diye
Maksimum 4 ay düşük fatura, 8 ayın detayına hiç girmeyeceğimBilmezmiyim canım çocukluğum orada geçti.Biz 1 ay memlekete tatile gelirdik.Biz gelirken kaloriferler yeni kapanmış olurdu.Döndüğümüzde yine yanardı
Çatılarda hala sarkıtlar oluyor mu yani kışın:)Okula hergün geç kalırdıkMaksimum 4 ay düşük fatura, 8 ayın detayına hiç girmeyeceğim
2016-2017 kışı felaketti abla erzurumda gördüğüm en inanılmaz ennn soğuk kıştı, sabaha kadar millet arabalarını çalıştırıyolardı hem de nöbetleşe, yani hata edip iki saat çalışmaz vaziyette bırak sabaha bittin demektiÇatılarda hala sarkıtlar oluyor mu yani kışın:)Okula hergün geç kalırdıkServisimiz donardı çalışmazdı
Boyumuza kar yağdığını bilirim canım:)2016-2017 kışı felaketti abla erzurumda gördüğüm en inanılmaz ennn soğuk kıştı, sabaha kadar millet arabalarını çalıştırıyolardı hem de nöbetleşe, yani hata edip iki saat çalışmaz vaziyette bırak sabaha bittin demektibu kış okadar değil ideal bi kıştı