Canım benimkraliçembak iyi ki etiketledin beni hemen gidiyorum yufkamı almaya öğle aram bitmeden
geçen günde unuttum
nevreste ablaCanım benim
Kolay gelsin canım işin rast gitsin inşaallah
Akşam hemen yapacaksan olmaz:)nevreste abla
şimdi yufka 4-5 saat dışarda kalsa birşey olurmu ya...
iş yerindeyim durdum bir an
ben çıkışta alayım o zamanAkşam hemen yapacaksan olmaz:)
Ama tekrar dolaba konmaz:)
Bi anlamı olmayınca hadi neyse de. Boş şanslar da çok kötü beeTakma kafana biz alışığız
Aynen riske atma:)ben çıkışta alayım o zaman
Sürekli hata oluyor canım çok mühim değil:)Keşkem düzenledikten sonra alıntılasaydın
Anam ne guzel yapmislar ben bi kurdele ile gecistirmeyi düşünüyordum amaButaya bak canım çok fenalar
Sunum araştır çok güzel olmalı bomba etkisi yaratmalı
Yemekteyiz, Benim Mutfağım
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Sunum önemli canım mümkünse balkonda çekim yap ışık olsun:)Anam ne guzel yapmislar ben bi kurdele ile gecistirmeyi düşünüyordum ama
Neyse şekilli şüküllü güzel.birsey yapacağım inşallah
Hosbulduk baloncukum ❤
Göbüşüne bağla kurdeleyi radyasyondan korkan kader gibiAnam ne guzel yapmislar ben bi kurdele ile gecistirmeyi düşünüyordum ama
Neyse şekilli şüküllü güzel.birsey yapacağım inşallah
Manzaraya oy vermiyoruz sen yap böreğini:)
sus sus gitme tekrarHosbulduk baloncukum ❤
Baloncuk çıkaran yufka ile harikalar yaratmaya geldimm
Reisim liseyi, meslek lis. fotoğrafçılık okumuştum güven bana bu konudaSunum önemli canım mümkünse balkonda çekim yap ışık olsun:)
Yakın çekim önemli:)
Tabağın çok renkli olmasın:)
Beyaz, siyah, bambu iyi olur:)
Ahahahaha arka fonda soz göbeğim olacakGöbüşüne bağla kurdeleyi radyasyondan korkan kader gibi
Zaten illaki çıkacak fotoda o göbüşAhahahaha arka fonda soz göbeğim olacak
Hııımmm (emrah suratı düşünün bunu okurken), bize böyle tüyolar veren olmadi be ablaSunum önemli canım mümkünse balkonda çekim yap ışık olsun:)
Yakın çekim önemli:)
Tabağın çok renkli olmasın:)
Beyaz, siyah, bambu iyi olur:)
En orjinal fotoları göreceksiniz reisler (Ben kazanicam biliyon dimi)Zaten illaki çıkacak fotoda o göbüşsaklayamazsın kurdeleyle süsle bari
En orjinal diyince de tırsıyorum. Senin hayal dünyan biraz karışık yaEn orjinal fotoları göreceksiniz reisler (Ben kazanicam biliyon dimi)