Annemin gözleri açılsın 70.000 ya Şafi

500 adet okudum yarın da inşallah aklıma geldikçe okuyacağım. Rabbim annenize acil şifalar versin, gözleri görsün kalbinize ferahlık versin inşallah çok çok geçmiş olsun

500 adet daha okudum inanın çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun... İyi olsun, mutlu olsun, sağlığına kavuşsun, ameliyatı kolaylıkla geçsin ve başarılı bir ameliyat olsun inşallah

Kalan 51.500

dolar milyoneri , efer mahzuru yoksa annenizin ismini paylaşırsanız, okudugunuzda ismine bagislayalim
Rabbim kalıcı, guzel şifalar versin inşallah

1.000 tane ben alayım. Kalan 61000

1000 aldım
Kalan 60.000
Allah şifa versin inşallah

1.000 tane aldım,Allah şifa versin

1000 daha aldım
58000

Yüce Allah acil ve kalıcı şifa versin tez zamanda.
3000 okudum.
Kalan 55.000

Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin inşaAllah
1.500 okudum
Kalan 53.500

1000 aldım Allah şifalar versin inşallah hiç olmamış gibi olsun
Kalan 52.500

500 adet okudum yarın da inşallah aklıma geldikçe okuyacağım. Rabbim annenize acil şifalar versin, gözleri görsün kalbinize ferahlık versin inşallah çok çok geçmiş olsun

1.500 aldım
Kalan 50.000

Allah tez zamanda ya Şafi adının yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah.

dolar milyoneri geçmiş olsun Allah şifalar versin anneciğine
500 aldım
kalan 49.500

dolar milyoneri , efer mahzuru yoksa annenizin ismini paylaşırsanız, okudugunuzda ismine bagislayalim
Rabbim kalıcı, guzel şifalar versin inşallah

1000 aldim
Kalan 48.500

500 aldım kalan 48.000 yazarım yine aldıkça

1000tane aldim
Kalan 47.000

1000 aldım Kalan 46.000
Rabbim hepinizden ebeden razı olsun, kimselere açamadığınız gizli dualarınızı tez zamanda kolaylıkla kabul etsin amiiiiinn

Canım benim yeni siteye girdim etiketleri yeni gördüm...kusura bakma arkadaşlar etiket yapmışlar sağolsunlar

Annecigine cok geçmiş olsun Rabbim sifalar versin gözlerine Nurdan ışıklar indirsin ve gözleri açılsın inşallah

2.000 YA ŞAFİ cc aldım

Kalan sayı 43.000

Estağfirullah parem ne kusuru sizin de bi hayatınız var Allah razı olsun her zaman da imdadımıza koşuyorsunuz

Amin amin aminnn canım benim inşallah burda sizlere güzel haberler vermeyi kolaylıkla nasip eder güzel Mevlam

Allah razı olsun canım Rabbim senin de açık ve gizli ne duan dileğin varsa kolaylıkla kabul etsin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…