- 30 Aralık 2009
- 4.429
- 18.147
- 733
- Konu Sahibi dolar milyoneri
-
Annem geçen yaz beyne pıhtı atmıştı, şeker ve hipertansiyondan ötürü göz arkası damar ve kanla dolmuş. Pıhtı da atınca görmesi kaybıldu.
Bir yıldır iğne lazer uğraşıyoruz ama fayda etmedi sol göz hiç görmüyor sağ da anca evin içinde yürüyebilecek kadar görüyo eşyalardan destek alarak.
Pazartesi sol gözünden ameliyat olacak pazar hastaneye yatacagız. Öyle güzel bi ameliyat olsun ki gözlük kullanmasına gerek bile kalmasın, kolaylıkla güzellikle inşallah
Allah rızası için ya Şafii hatmi için yardımcı olur musunuz kimin duası kabul olur belli olmaz. Bu mesajı gören kardeşim ablam en azından bir tane bile olsa okur musun lütfen
Şimdiden herkesten Allah razı olsun Rabbim sizin de dualarınızı kabul etsin aminnn
1000 aldim
Kalan 48.500
1000 aldım Kalan 46.0001000tane aldim
Kalan 47.000
1.000 tane ben alayım. Kalan 61000
1000 aldım
Kalan 60.000
Allah şifa versin inşallah
1.000 tane aldım,Allah şifa versin
1000 daha aldım
58000
Yüce Allah acil ve kalıcı şifa versin tez zamanda.
3000 okudum.
Kalan 55.000
Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin inşaAllah
1.500 okudum
Kalan 53.500
1000 aldım Allah şifalar versin inşallah hiç olmamış gibi olsun
Kalan 52.500
500 adet okudum yarın da inşallah aklıma geldikçe okuyacağım. Rabbim annenize acil şifalar versin, gözleri görsün kalbinize ferahlık versin inşallahçok çok geçmiş olsun
500 adet daha okudum inanın çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun... İyi olsun, mutlu olsun, sağlığına kavuşsun, ameliyatı kolaylıkla geçsin ve başarılı bir ameliyat olsun inşallah
Kalan 51.500
1.500 aldım
Kalan 50.000
Allah tez zamanda ya Şafi adının yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah.
dolar milyoneri , efer mahzuru yoksa annenizin ismini paylaşırsanız, okudugunuzda ismine bagislayalim
Rabbim kalıcı, guzel şifalar versin inşallah
1000 aldim
Kalan 48.500
500 aldım kalan 48.000 yazarım yine aldıkça
1000tane aldim
Kalan 47.000
Rabbim hepinizden ebeden razı olsun, kimselere açamadığınız gizli dualarınızı tez zamanda kolaylıkla kabul etsin amiiiiinn1000 aldım Kalan 46.000
Menşure ismi ,amiiiinnn inşallah Allah razı olsundolar milyoneri , efer mahzuru yoksa annenizin ismini paylaşırsanız, okudugunuzda ismine bagislayalim
Rabbim kalıcı, guzel şifalar versin inşallah
Amin ,Allah razı olsunRabbim hepinizden ebeden razı olsun, kimselere açamadığınız gizli dualarınızı tez zamanda kolaylıkla kabul etsin amiiiiinn
Estağfirullah parem ne kusuru sizin de bi hayatınız var Allah razı olsun her zaman da imdadımıza koşuyorsunuzCanım benim yeni siteye girdim etiketleri yeni gördüm...kusura bakma arkadaşlar etiket yapmışlar sağolsunlar
Annecigine cok geçmiş olsun Rabbim sifalar versin gözlerine Nurdan ışıklar indirsin ve gözleri açılsın inşallah
2.000 YA ŞAFİ cc aldım
Kalan sayı 43.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?