- 1 Aralık 2011
- 3.390
- 4.534
- 36
Kızlar merhaba. Sıkıntım annemin eşi ile alakalı. Biraz uzun olabilir tam anlaşılsın diye detay vercem. Kendisi annemin 3.evliliği ve diğer 2sinde olduğu gibi bunda da sorunlu bir tip bulmayı başaran bir annem var. İlki yani babam dolandiriciydi. İkincide şiddet vardı ve ondan da bir kız kardeşim var. Üçüncü yani şimdiki ise bildiğiniz beyni olmayan biri. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en tuhaf karakter. Öyle ki annemden başka hiç kimse sevmiyor adamı ve cümleten annemin de nasıl sevebildigini sorguluyoruz. İnanılmaz kıskanç(en çok da kardeşimle beni kıskanıyor) 3umuz bişey konuşurken ayağa kalkıp anladım zaten ben istenmiyorum falan diyor bi anda. Gittiğimiz her yere gelmek istiyor ama gelince de eve ne zaman doncez diye alabildiğine surat asıyor. Eskaza samimi davranırsanız el kol temasıyla samimiyetin b.kunu çıkarıyor (sürekli dürtüyor falan) benim düğünümde her önüne cikanla oynamaya çalıştı. Düğün videosu bundan kaçan insanların görüntüsüyle dolu. Her konuda çok aşırı saçma fikirleri var. O konuşunca herkes diye kalıyor ve en önemlisi kimse bu adamla bir araya gelmek istemiyor. Bayramda özel olarak anneme gitmemiz gerekiyordu ama annanemlere geldiler bizde ordaydik o bahaneyle görüşmüş saydık ayrıca gitmedik. Amma velakin aynı gün teyzemlere gittik ve anneme yine de bozulmasın diye bunu söylemedim. Teyzemi tembihlemistim ama dün ağzından kaçırmış ve annem bana baya bozulmuş. Kardeşime sormuş o da açık açık, konuşmadım emin değilim ama bence eşin yüzündendir malum ondan dolayı kimse senle görüşmüyor demiş ama annem yine de bozulmuş. Durum gerçekten de kardeşimin dediği gibi. Bu adam yüzünden herkes annemle görüşmeyi kesti. Farkında olmaması imkansiz ama hala alınıp üzülüyor. Ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten cümleten. Açık açık konuştuk olmuyor. Gizli saklı iş yaptık olmuyor. Artık gerçekten bunaliyorum. Annemle rahatça vakit geçirmeyi özledim. Eşimle çocuğumla gidelim gelelim istiyorum ama olmuyor bir de şimdi muhtemelen bayramdaki muhabbetten dolayı trip atacak